Szegediek! Hol tudok majd vasárnap ovitrelle injekciót venni?
Figyelt kérdés
Vasárnap kell mennem UH-ra, hogy mekkorát nőttek a tüszőim, pénteken sajnos még nem voltak megfelelő méretűek. A doki azt mondta, hogy ha megfelelő méretűek akkor felírja tűszőrepi szurit. De nem szegedi vagyok és fogalmam sincs hol tudom megvenni. Segítsetek kérlek!2012. szept. 8. 10:16
1/6 anonim válasza:
Ha vasárnap mész uh-ra, akkor biztos, h nem vasárnap este kell beadd az ovitrelle-t, ráérsz hétfőn is megvenni.
2/6 A kérdező kommentje:
Nekem a doki azt mondta, hogyha megfelelő méretűek lesznek a tüszőim akkor vasárnap kell beadnom.
2012. szept. 8. 11:02
3/6 anonim válasza:
Én bármelyik gyógyszertárba mentem, mindenhol azt mondták, hogy nekik nincs, de meg tudják rendelni, délután menjek vissza. Úgy is lett mindhárom alkalommal.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Attól féltem, hogy nem tudom majd beszerezni. Teljesen be vagyok parázva. Semmi sem megy egyszerűen, mindig van valami kavarás! Már úgy várom, hogy túl legyek rajta.
2012. szept. 8. 12:06
5/6 anonim válasza:
Na hogy alakult a vasárnapod? Tüszőid mekkorák lettek?
6/6 A kérdező kommentje:
A kérdésedre a kérdésem ad választ: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
2012. szept. 10. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!