Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vasárnap tesztel valaki még?

Vasárnap tesztel valaki még?

Figyelt kérdés
2012. szept. 20. 12:58
 11/95 anonim ***** válasza:
Húha! Ez egy elég gyanús görbe. :-) Szurkolok mindenkinek!
2012. szept. 20. 13:27
 12/95 anonim ***** válasza:
meg irom velem együtt nem menszizö 27re:-))
2012. szept. 20. 13:41
 13/95 anonim ***** válasza:

10-es válaszoló!

igen ez tényleg baba gyanús!

megy mindenkinek a drukk!

[link]

7-es voltam!

2012. szept. 20. 13:42
 14/95 A kérdező kommentje:
Hűűű de sokan vagyunk!!! Én is 13. DPO-n leszek elvileg. 25-26 körül nem várom. Megy a drukk mindenkinek ezerrel, írjatok, hogy kinek mi lett az eredmény. :)
2012. szept. 20. 13:59
 15/95 anonim ***** válasza:

én csak a hőm alapján bizakodok!mert mi egyéb ok miatt nem is nagyon próbálkoztunk!de pozitív próbálok lenni!

7 -es voltam!

2012. szept. 20. 14:43
 16/95 anonim ***** válasza:

Szerintetek az én görbém is esélyes? A ciklus.hu sajnos nem jókor húzta be az ovulációmat, pontosan tudom, hogy két nappal később volt csak!!!!

[link]

2012. szept. 20. 15:34
 17/95 anonim ***** válasza:
én is szeretnék csatlakozni, vasárnap lesz az első tesztem ami elvileg kimutathatná!!! aki az első görbét felrakta, az a bizonyos 8. napon vérfolt gyanusan jóóóó, mert a 9. nap körül ágyazódik be a petesejt. a 2. görbés válaszoló, meg agyaég látom jól belehúzatatok a sexbe :-) hajrá csajok, vasárnap írjon mindenki ám!!!
2012. szept. 20. 17:19
 18/95 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én holnapra nem várom, ma teszteltem, de még -...:( Ma reggel még a hőm 36.8 volt. Remélem holnap sem esik lentebb.

A vérfolton mit értetek?:$ Mert nekem kedden (10. dpo) volt egy barnás foltom, de csak egy gombostű fejnyi... Ez vajon az lehetett?

2012. szept. 20. 18:39
 19/95 anonim ***** válasza:

18-as vagyok.

Ma reggel is 36,8 volt a hőm, és még nem jött meg. Pedig általában reggelre szokott..

Furán érzem magam vagy 2-3 napja. Nem teljesen egyezik a hasfájásom az eddigi mensis görcseimmel. Most valahogy olyan, mintha az egész gyomromig fájna. De nem is jó szó a fájdalom... Fura.

És én, aki világ életemben csokizabáló:D voltam, tegnap délután ettem hát, majdnem egy tábla csokit, de aztán olyan rosszul voltam. A gyomrom nem igazán szerette..:O JAj, de izgulok!:)

Nálatok mi a helyzet csajok? :)

2012. szept. 21. 07:24
 20/95 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Nekem tegnap meg ma 37,0 lett a hőm, de már nem reménykedem, mert a homlokom teljesen kipattogott. Nekem ez tipikus mensi előjel.
2012. szept. 21. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!