Hűűű de sokan vagyunk!!! Én is 13. DPO-n leszek elvileg. 25-26 körül nem várom. Megy a drukk mindenkinek ezerrel, írjatok, hogy kinek mi lett az eredmény. :)
2012. szept. 20. 13:59
15/95 anonim válasza:
én csak a hőm alapján bizakodok!mert mi egyéb ok miatt nem is nagyon próbálkoztunk!de pozitív próbálok lenni!
7 -es voltam!
2012. szept. 20. 14:43
16/95 anonim válasza:
Szerintetek az én görbém is esélyes? A ciklus.hu sajnos nem jókor húzta be az ovulációmat, pontosan tudom, hogy két nappal később volt csak!!!!
én is szeretnék csatlakozni, vasárnap lesz az első tesztem ami elvileg kimutathatná!!! aki az első görbét felrakta, az a bizonyos 8. napon vérfolt gyanusan jóóóó, mert a 9. nap körül ágyazódik be a petesejt. a 2. görbés válaszoló, meg agyaég látom jól belehúzatatok a sexbe :-) hajrá csajok, vasárnap írjon mindenki ám!!!
2012. szept. 20. 17:19
18/95 anonim válasza:
Sziasztok! Én holnapra nem várom, ma teszteltem, de még -...:( Ma reggel még a hőm 36.8 volt. Remélem holnap sem esik lentebb.
A vérfolton mit értetek?:$ Mert nekem kedden (10. dpo) volt egy barnás foltom, de csak egy gombostű fejnyi... Ez vajon az lehetett?
2012. szept. 20. 18:39
19/95 anonim válasza:
18-as vagyok.
Ma reggel is 36,8 volt a hőm, és még nem jött meg. Pedig általában reggelre szokott..
Furán érzem magam vagy 2-3 napja. Nem teljesen egyezik a hasfájásom az eddigi mensis görcseimmel. Most valahogy olyan, mintha az egész gyomromig fájna. De nem is jó szó a fájdalom... Fura.
És én, aki világ életemben csokizabáló:D voltam, tegnap délután ettem hát, majdnem egy tábla csokit, de aztán olyan rosszul voltam. A gyomrom nem igazán szerette..:O JAj, de izgulok!:)
Nálatok mi a helyzet csajok? :)
2012. szept. 21. 07:24
20/95 anonim válasza:
2. vagyok. Nekem tegnap meg ma 37,0 lett a hőm, de már nem reménykedem, mert a homlokom teljesen kipattogott. Nekem ez tipikus mensi előjel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!