Vasárnap tesztel valaki még?
Figyelt kérdés
2012. szept. 20. 12:58
91/95 anonim válasza:
sziasztok nika vagyok a mi babánk is elment:-(
92/95 anonim válasza:
Nika, ezt nem hiszem el :(
Miért???????? Azt hittem, csak Én lehetek ilyen peches, hogy 7 év után elmegy a babám.
Miért nem maradnak velünk?
93/95 anonim válasza:
Dokinál voltál? Mi lehetett a gond? Hogy történt? TE is darabosat véreztél és nagyon????
94/95 anonim válasza:
Nika vagyok:szerdán el mentem dokihoz mert fájt pár napja a hasam aztán ugy meg nyomkodot azt hitem be tojok!!!majd tegnap délután le feküdtema lányomal aludni mikor fel keltem el mentem pisilni észre vetem vérzek...majd ma reggelre már egy betét is tele lett és még mindig vérzek most is du láttam ilyen valamit a wc-papiron szerintem az volt ö aki elment csütörtök kell mennem uh aztán meg látom mit mondd a doki de a tegnapi tesztem meg mutizom..
95/95 anonim válasza:
nagyon sajnálom nika! hogy vagy, voltál orvosnál? hajni voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!