Vasárnap tesztel valaki még?
Figyelt kérdés
2012. szept. 20. 12:58
61/95 anonim válasza:
Nagy gratu a pozi teszthez! Én is csatlakozom, a "hátha a következő ciklusban összejön" csapathoz. Ma reggel megjött. Böbe
62/95 anonim válasza:
Nika vagyok van egy halvány 25-ös medi lab tesztem:-)
63/95 A kérdező kommentje:
Gratula a pozi teszthez!!! Én is úúúúgy szeretnék már egyet!!!!!:)
2012. szept. 24. 11:59
64/95 anonim válasza:
65/95 anonim válasza:
Sziasztok, Nekem is lett egy nagyon halvány pozitív tesztem :)
Pipe
66/95 anonim válasza:
Nika és Pipe nektek is egy nagy gratu! Problémamentes babavárást! Böbe
67/95 anonim válasza:
Pippe gratula:-)a többieknek meg mi köszönjük és szurkolunk nektek is legyen 2 csikocska Nika
68/95 anonim válasza:
Sajnos nekem tuti, hogy ha volt is baba elment:( , mert erősen vérzem és a tesztem is már csak ilyen : [link]
Én voltam a 3-as digitesztes..
69/95 anonim válasza:
3as!!mivel ez másik teszt azért még lehet hogy nincs veszve!nem tudsz el menni dokihoz ultrot iratni?
70/95 anonim válasza:
Nem adtak vasárnap sem az ügyeleten mert azt mondták terhesség nem látszik.Különben is nagyon erősen vérzek már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!