Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vasárnap tesztel valaki még?

Vasárnap tesztel valaki még?

Figyelt kérdés
2012. szept. 20. 12:58
 41/95 anonim ***** válasza:

hajni vagyok...

az első gyermekünk 7 év próbálkozás után spontán megfogant, most csak ez a 2. hónapunk, de elhiszitek, hogy nincs kedvem megint 7 évet várni. Időm sincs rá, már 36 leszek! Ti milyen idősek vagytok? Köszi a neveket és szorítok nektek, mindenkinek, még annak is aki ma negatívan ébredt és tesztelt, semmi nincs vészve amig nem ömlik belőlünk a vér. na ez durva volt, de ne adjátok fel a reményt!!

2012. szept. 22. 10:31
 42/95 anonim ***** válasza:

30 vagyok!

hajni:elhiszem,hogy nincs kedved meg időd sem megint 7 évet várni!

Nettus!

2012. szept. 22. 10:35
 43/95 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Nekünk januárban lesz 6 éve, hogy próbálkozunk. Én 26 vagyok, párom 36. Böbe
2012. szept. 22. 10:39
 44/95 anonim ***** válasza:
Nika vagyok nekünk már van 3-om 2fiam és egy lányom 5év korkülömbségel a 2kisfiu és a kislány elsö honapban össze is jöttek most 9honapja probálkozunk de mivel én még szoptatam és 3hete hagytam abba igy most reménykedem:-)
2012. szept. 22. 11:34
 45/95 anonim ***** válasza:

Én is 37 vagyok és már 7 éve várjuk a csodánkat. Holnap fogok tesztelni :) Bár tudom korai mert még csak a 10.dpo-n leszek, de nem bíííííííííííííírom tovább :)

Pipe

2012. szept. 22. 12:26
 46/95 anonim ***** válasza:

A hőm szépen fent van 37,2. Eddig még soha nem ment ilyen magasra :)

drukkoljatok kérlek!!!

Pipe

2012. szept. 22. 12:27
 47/95 anonim ***** válasza:

én mindenkinek drukkolok!!én meg lelkesen várom úgy mond ,hogy megjöjjön nekem!

Nettus!

2012. szept. 22. 12:33
 48/95 anonim ***** válasza:
Netus de ha késöbb volt pé-d lehet még nincs veszve!!!a remény hal meg utoljára én át raktam magam hétföi tesztre mivel 27 körül nem várom de biztosra tudom mult pénteken volt a pé-m:-)Nika vagyok az 5-ös válaszolo:)
2012. szept. 22. 14:40
 49/95 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező? Hogy vagy? Türelmetlenül várod a holnapi tesztet? Én ma beszereztem egy clerblue tesztet de az is csak 25-ös érzékenységű... Már nem bízok az x-epilben annyi rosszat olvastam róla. Pipának is nagyon szurkolok, átérzem, hogy milyen hosszú ideje vártok már. "Hajni
2012. szept. 22. 17:40
 50/95 anonim ***** válasza:
Nika vagyok az 5-ös valaki teszt ma?én csak kedden fogok mert ma vagyok 9dpo..
2012. szept. 23. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!