Ki nem várja szeptember 24. -re? Nem várakozunk eggyütt?
Figyelt kérdés
2012. szept. 12. 10:46
51/68 A kérdező kommentje:
nagyon sajnálom,de remélem következő hónapban sikerül!
2012. szept. 23. 07:05
52/68 A kérdező kommentje:
tesztelt még valaki?én kicsit le vagyok törve,fájnak a mellbimboim ami inkább mensis tünet mint babás...holnap reggel tesztelek
2012. szept. 23. 08:25
53/68 A kérdező kommentje:
csajok,még nem vagyok magamnál,én vagyok a legboldogabb a világon!!!!!!!!!!!remélem nektek is ilyen lett!14 dpo-n sokkal erősebb a teszt csikom mint a kontrol csik :) nem birtam aludni,azt álmodtam két tesztem is pozitiv lett,erre felkeltem és megcsináltam!iszonyat jo érzés volt meglátni,mindenkinek kivánom!
2012. szept. 24. 06:44
54/68 A kérdező kommentje:
na senki nem tesztelt?
2012. szept. 24. 08:54
55/68 anonim válasza:
Kedves kérdező nagyon nagy gratula! Boldog babavárást! Nekem sajnos megint megjött, így nem pazaroltam el még egy tesztet. 2. vagyok
56/68 A kérdező kommentje:
szoritok hogy következő ciklusban sikerüljön,lényeg hogy higgy benne ;)
2012. szept. 24. 10:40
57/68 anonim válasza:
Helló,Mindenki,
nekem vasárnap megjött.
Úgyhogy köv.hónap újabb próba:)
Kedves Kérdező,rég láttam ilyen szép tesztet,szívből gratulálok!:))
M.
(10,16,18,43-as voltam)
58/68 macilány76 válasza:
Nagy gratuláció!:) Boldog babavárást! Én még tartom magam.Tegnap kellett volna, de nem jött.Remélem így is marad! 15-16.DPO-N VAGYOK
59/68 A kérdező kommentje:
macilány ez nagyon biztató,szoritok neked,majd irdd meg ha tesztelsz! AMugy köszönöm mindenkinek :)
2012. szept. 24. 12:26
60/68 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Gratulálok! :) Drukkolok még macilánynak is, remélem neki is sikerül.
50-es vagyok, akinek megjött. Nekem új hónap, újabb lehetőség... üdv, P.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!