Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vannak akik szeptember 17re...

Vannak akik szeptember 17re nem várják?

Figyelt kérdés
:) 17,18,19 ez a három nap.Van köztetek olyan,aki erre a 3 napra nem várja? Nagyon örülnék,ha megosztanátok a tapasztalatokat,észrevételeket ha vannak. :) Én,ez a 3 nap valamelyikére nem várom.
2012. szept. 4. 18:01
 1/6 anonim ***** válasza:
én nem várom,mert akkor lesz a nyelvvizsgám,a 17-ét nem várom:D
2012. szept. 4. 18:25
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is pont erre a 3 napra nem várom :) Nagyon drukkolok magunknak!!! :) Remélem most összejön, pozitív a hozzáállásom. Mióta próbálkoztok?

2012. szept. 4. 18:40
 3/6 A kérdező kommentje:

Juhj,ennek örülök! Hűha,kb 6 hónapja próbálkozunk,most ez a hónap elég furcsán zajlik,(odabent) ezért nagyon remélem,h most végre összejött!!Igen nagy drukk magunknak.Neked,valami tünet,vagy ilyesmi,mármint terhességi tünet még nem lehet,(vagy kitudja :) ) ,van valami észrevétel? :)

Neked kedves első válaszoló,pedig sok sikert!!!

2012. szept. 4. 19:10
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
KÖSZÖNÖM.én is hat hónapja készülök a vizsgára:d
2012. szept. 4. 19:27
 5/6 A kérdező kommentje:

Hát Te egy nagyon értelmes ember lehetsz!!!

De legalább megnevettetsz,köszike :)

2012. szept. 4. 19:31
 6/6 anonim ***** válasza:
17.-én lesz a szülinapom :) Egyébként én is akkorra nem várom, de ez a hónap esélytelen, mert tegnap műtöttek (pont az ovuláció környékén) húgycső körül, tehát nem tudunk együtt lenni sajnos. De majd a következő hónapban :)
2012. szept. 5. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!