Kinek nem kellene megjönnie szeptember 7 körül? éreztek már valamit?
nekem 9.-e körül kellene megjönnie.
"Tünetek": fáj a mellem és feszül (reggel enyhén, estére felerősödik) - igaz, ez mindig jellemző rám ovutól mensiig.
Tegnap és előtte való nap nyilalt az alhasam, főleg felálláskor. Ma már nem érzek ilyesmit.
Tegnap kijött egy pattanás az állam mellett. Ez azért fura, mert soha nem szokott pattanásom lenni.
Hőm tegnap 36,9, ma 36,8.
Neked milyen tüneteid vannak?
sziasztok! nekem eddig még olyan igazi terheses tünetem nincs. néha olyan mensis görcsöm van,de aztán elmúlik.
remélem összejön mindannyiunknak!! akinek meg már sikerült,annak gratulálok! :) majd írtok,hogy ha van valami?
Sziasztok lángyok (első vagyok)!
Hogy vagytok? valakinek esetleg valami új tünet?
Nekem a hőm 37, tegnap nap közben is úgy éreztem, mintha hőemelkedésem lenne (remélem nem valami vírus). Ez azért fura nekem, mert egy átlag cikusban a 36,8-at is alig-alig érem el, max egy napra. Most meg már napok óta 36,8-37 között mocorog a hőm.
Egyébként a mellem ha lehet még jobban fáj mint eddig.
Ezen felül nincs semmi, nem görcsölök, nem szédülök...
Még kb. egy hét és kiderül! :)
tényleg furi,hogy ilyen magas a höd! na majd meglátjuk,hogy mi ez :)
nekem ma 1-2 szer belenyilalt a cicimbe,meg állandóan édességet eszem-amit amúgy nem szoktam,más tünetem nincs. :)
jaj,csak ez az 1 hét tellne már el! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!