Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek nem kellene megjönnie...

Kinek nem kellene megjönnie szeptember 7 körül? éreztek már valamit?

Figyelt kérdés
2012. aug. 30. 13:14
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:

nekem 9.-e körül kellene megjönnie.

"Tünetek": fáj a mellem és feszül (reggel enyhén, estére felerősödik) - igaz, ez mindig jellemző rám ovutól mensiig.

Tegnap és előtte való nap nyilalt az alhasam, főleg felálláskor. Ma már nem érzek ilyesmit.

Tegnap kijött egy pattanás az állam mellett. Ez azért fura, mert soha nem szokott pattanásom lenni.

Hőm tegnap 36,9, ma 36,8.

Neked milyen tüneteid vannak?

2012. aug. 30. 13:31
 2/30 anonim ***** válasza:
szia, nekem csak 10-e táján nem kellene megjönnie, de, júliusban úgy nézett ki, hogy sikerült a babó, de sajnos elment, viszont akkor a nem várt előtt kb. egy-másfél héttel - azt hiszem legalábbis így visszagondolva - már igencsak érzékennyé vált a cicim és egyfolytában álmos, fáradt voltam, főleg reggelenként, alig bírtam felkelni, mondjuk a tünetek és hogy mikor jelentkeznek mindenkinél más...
2012. aug. 30. 13:31
 3/30 anonim ***** válasza:
második vagyok, még nem érzek semmit, de korai is lenne, csak hétfőn volt az ovum
2012. aug. 30. 13:35
 4/30 anonim ***** válasza:
Szia én 7kére nem várom,csak sajnos tegnaptól barna folyásom van,nem tudom mitöl.Gondolom nekem ez a hónap sikertelen már
2012. aug. 30. 13:43
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
4-es válaszoló: nem lehet, hogy ez a beágyazódásos vérzés? :)
2012. aug. 30. 14:41
 6/30 anonim ***** válasza:
bárcsak ugy lenne :D az se bánnám már ha kihánynám a belem csak végre sikerülne.De sajnos azt olvastam,hogy 1napig van a beágyazódás,nekem meg már 2napja az van...
2012. aug. 30. 14:48
 7/30 anonim ***** válasza:
Szia! Én eredetileg 7-ére nem várom, de már 22én volt egy halvány pozi tesztem, meg két másik, holnap megyek dokihoz. Nem erősödött a csik, most parázok, hogy vmi baj van, félek a 7.től, nehogy simán megjöjjön... Aug. 7-én volt ovum, mielőtt 11-én megjött, valszinleg ott történt valami, és nekem 20-án volt egy pici barnázás, de tényleg csak picike, a wc papiron lehetett látni, ha töröltem (bocsi), és két nap mulva volt halvány pozi teszt. Ha ez jelent valakinek valamit?
2012. aug. 30. 15:17
 8/30 A kérdező kommentje:

sziasztok! nekem eddig még olyan igazi terheses tünetem nincs. néha olyan mensis görcsöm van,de aztán elmúlik.

remélem összejön mindannyiunknak!! akinek meg már sikerült,annak gratulálok! :) majd írtok,hogy ha van valami?

2012. aug. 30. 17:33
 9/30 anonim ***** válasza:

Sziasztok lángyok (első vagyok)!

Hogy vagytok? valakinek esetleg valami új tünet?

Nekem a hőm 37, tegnap nap közben is úgy éreztem, mintha hőemelkedésem lenne (remélem nem valami vírus). Ez azért fura nekem, mert egy átlag cikusban a 36,8-at is alig-alig érem el, max egy napra. Most meg már napok óta 36,8-37 között mocorog a hőm.

Egyébként a mellem ha lehet még jobban fáj mint eddig.

Ezen felül nincs semmi, nem görcsölök, nem szédülök...

Még kb. egy hét és kiderül! :)

2012. aug. 31. 08:05
 10/30 A kérdező kommentje:

tényleg furi,hogy ilyen magas a höd! na majd meglátjuk,hogy mi ez :)

nekem ma 1-2 szer belenyilalt a cicimbe,meg állandóan édességet eszem-amit amúgy nem szoktam,más tünetem nincs. :)

jaj,csak ez az 1 hét tellne már el! :)

2012. aug. 31. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!