Kinek nem kellene megjönnie szeptember 7 körül? éreztek már valamit?
Sziasztok, hogy vagytok?
Nekem péntek délután volt egy nagyon érdekes tunetem, a 6. dpon.
Épp jöttem-mentem az irodában amikor olyan görcs jött rám, hogy alig tudtam egyenesen maradni. Kb 3 percig tartott. Közben elmentem wcre hátha jobb lesz de ott is ugyanúgy gorcsolt az alhasam. Vérzés nem volt. És szerencsére több ilyen görcs sem. Tényleg nagyon intenzív volt. A reggeli hőm továbbra is 36.9 és nappal szinte tüzel a bőrön. (1. voltam)
Sziasztok? Mi újság felétek?
Nekem ma-holnap esedékes a mensi. Eddig nem éreztem de ma már igen azt a bizonyos "mindjárt megjön" érzést! :-( szóval szerintem nekem nem sikerült!
Én sajna jól éreztem, megjött reggel. Most ráadásul fáj is rendesen. :-(
De az nagyon jó hogy neked még sehol semmi!!! :-) drukkolok hogy + legyen holnap a teszt!!!! Majd írd ám meg!
Van amúgy valami új tüneted?
sajnálom kedves utolsó,hogy megjött. :(
én most teszteltem,ez negatív lett. de még mindig nem jött meg,meg a melleim is fájnak,meg hányingerem is van néha. legközelebb elsö pisiböl tesztelek egy pár nap múlva. még nem keseredtem el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!