Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek nem kellene megjönnie...

Kinek nem kellene megjönnie szeptember 7 körül? éreztek már valamit?

Figyelt kérdés
2012. aug. 30. 13:14
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Sziasztok, #7-es vagyok: ma sikerült bejutni dokihoz, de okosabb nem lettem. Megvizsgált kézzel, azt mondta, hogy nem érez terhességre utaló dolgot, elmondtam neki a történetet, hogy 7.pé, utána mensi, pozi teszt, ??? Azt mondta, h várjam meg a 7-ét, megjön-e. Na kköszi. Meg egy hét mulva csináljak mégegy tesztet, h erősödött-e. Én meg ugy gondoltam, hogy veszek egy exepilt, amiben kettő van, meg egy halvány pozi már volt ebből a márkából, ahhoz tudok majd hasonlítani. Persze előttem az egyiket. És negatív lett... Most akkor mi van??? Én megzakkanok még egy hétig!!
2012. aug. 31. 16:06
 12/30 anonim ***** válasza:
#7 vagyok megint: egy 5 hetes terhességet már érezne kézzel? vagy még nem? Szerintetek?
2012. aug. 31. 16:07
 13/30 A kérdező kommentje:
szerintem 5 hetes terhességet már tuti éreznie kellene. uh-t sem csinált?
2012. aug. 31. 16:20
 14/30 anonim ***** válasza:
#7 vagyok: naná hogy nem... Már letettem róla, hogy lesz belőle vmi...
2012. aug. 31. 16:23
 15/30 anonim ***** válasza:

Sziasztok, hogy vagytok?

Nekem péntek délután volt egy nagyon érdekes tunetem, a 6. dpon.

Épp jöttem-mentem az irodában amikor olyan görcs jött rám, hogy alig tudtam egyenesen maradni. Kb 3 percig tartott. Közben elmentem wcre hátha jobb lesz de ott is ugyanúgy gorcsolt az alhasam. Vérzés nem volt. És szerencsére több ilyen görcs sem. Tényleg nagyon intenzív volt. A reggeli hőm továbbra is 36.9 és nappal szinte tüzel a bőrön. (1. voltam)

2012. szept. 2. 09:39
 16/30 anonim ***** válasza:

Sziasztok? Mi újság felétek?

Nekem ma-holnap esedékes a mensi. Eddig nem éreztem de ma már igen azt a bizonyos "mindjárt megjön" érzést! :-( szóval szerintem nekem nem sikerült!

2012. szept. 8. 11:54
 17/30 A kérdező kommentje:
az még nem jelent sok mindent :) nekem már 3 napja van mindjárt megjön érzésem,és már 3 napja késik :) holnap tesztelek!
2012. szept. 9. 09:24
 18/30 anonim ***** válasza:

Én sajna jól éreztem, megjött reggel. Most ráadásul fáj is rendesen. :-(

De az nagyon jó hogy neked még sehol semmi!!! :-) drukkolok hogy + legyen holnap a teszt!!!! Majd írd ám meg!

Van amúgy valami új tüneted?

2012. szept. 9. 13:36
 19/30 anonim ***** válasza:
Naaaaa? mi lett a tesztelés eredménye???? :)
2012. szept. 10. 08:40
 20/30 A kérdező kommentje:

sajnálom kedves utolsó,hogy megjött. :(

én most teszteltem,ez negatív lett. de még mindig nem jött meg,meg a melleim is fájnak,meg hányingerem is van néha. legközelebb elsö pisiböl tesztelek egy pár nap múlva. még nem keseredtem el :)

2012. szept. 10. 09:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!