Kinek nem kellene megjönnie szeptember 7 körül? éreztek már valamit?
Figyelt kérdés
2012. aug. 30. 13:14
21/30 anonim válasza:
Ezek ígéretes jelek, úgyhogy hajrá!!!!
Ha kibírod szerintem két nap múlva tesztelj reggel. Állítólag kétnaponta duplázódik a hcg! :)
Szorítok!!!!
22/30 A kérdező kommentje:
majd megírom mi lett ha megint teszteltem! :)
2012. szept. 10. 10:37
23/30 anonim válasza:
Sziasztok, 2-3. válaszoló vagyok, képzeljétek ma reggel pozitívat teszteltem! :-) Alig akartam elhinni, két hónapja volt egy spontán vetélésem... Remélem minden rendben lesz. kicsit aggódom, de próbálom elhessegetni a rossz gondolatokat. Érdekes, hogy nem is magas a hőm, csak 36,7, de úgy néztem, hogy ebben a hónapban sikerült egy trifázisos görbét produkálni, legalábbis azt hiszem. Amúgy tüneteim a cicinyilalláson, nagy étvágyon és álmosságon kívül nagyon nincs, illetve néha picit görcsölget a hasam, de azt mondják ez ilyenkor normális. Kivel mi a helyzet?
24/30 anonim válasza:
Gratulalok :)))
Tobbiekkel mi a helyzet?
(En 17 re nem varom most)
25/30 A kérdező kommentje:
utolsó elöttinek nagyon gratulálok!!! :) örülök neked! na most én vagyok a soros,hogy ez pozit teszteljek :)
2012. szept. 10. 19:29
26/30 anonim válasza:
Kedves kérdező, nagyon köszönöm és drukkolok, hogy neked is +++++ legyen! :-) Feltétlen írd meg, hogy mi lett az eredménye és még egyszer: MEGY A DRUKK! :-)
27/30 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. szept. 11. 09:05
28/30 A kérdező kommentje:
nekem megjött.... na de ez van. majd legközelebb :( azért köszi a drukkot!! :)
2012. szept. 11. 16:26
29/30 anonim válasza:
Sajnálom! :'( de új ciklus új lehetőség!!! :-D
30/30 A kérdező kommentje:
hát igen.. ez van. most megint kezdödik az egész elölröl. de legalább nem lesz unalmas a hónap :)
2012. szept. 11. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!