Szeptember 18. -án volt meg utoljára a menstruációm azóta nem jött meg voltam nőgyógyásznál csinált ultrahangot de azt mondta nem lát semmit. Mennyi az esélye, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
2011. nov. 10. 19:25
1/17 anonim válasza:
Szerintem megvan az esély bőven, reggeli pisiből tesztelj, ha baba van a dologban, ki fogja mutatni! Puszi
2/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ de az ultrahangnak nem kelletett volna látnia? :S
2011. nov. 10. 19:42
3/17 anonim válasza:
Hát nem valószínű hiszen akkor már lassan kb.8 hetes lennél.És ennyi idős terhességet már látna a doki,már szívhang is lenne.De nem mondott semmit hogy akkor mitől késik?És tesztet csináltál?
4/17 anonim válasza:
Hát! Elvileg már 7 hetesnek kellene lenned, azt pedig látnia kellene. Bár ha később fogant, van esély! Viszont megvastagodott nyálkahártyát már akkor is kellene látnia!
Azt nem mondta,hogy akkor esetleg mitől késhet?
5/17 A kérdező kommentje:
annyit mondott ha decemberig nem jön meg menyek vissza de amúgy mindent rendben talált.
Ennyi van a papíron amit kaptam:
Um:09:18
BV:
Ép k.genit. Kp.tág.vag.Zárt méhszáj , folytatásában rendes nagy uterus,szabad környezetben.
Kolp.:Ép portio
Cyt levéve
Uh:terhességre utaló jel nem látható.
2011. nov. 10. 19:50
6/17 anonim válasza:
Hát ha zárt a méhszájad akkor lehet baba, mivel nem várt előtt kinyílik, és a zárt logikusan a test védi a magzatot a külső veszélyektől, tesztelj, az a legjobb! (Első voltam) :)
8/17 A kérdező kommentje:
nagyon remélem tényleg baba lesz.
folytatásában rendes nagy uterus,szabad környezetben. <-- és ez mit jelent ?
2011. nov. 10. 19:58
9/17 A kérdező kommentje:
még nem de holnap első dolgom lesz a patikába szaladni tesztér :))
2011. nov. 10. 19:59
10/17 anonim válasza:
Holnap mindenképpen tesztelj,ha viszont az is negatív akkor biztos hogy nincs baba.:( De ha pozitív akkor keress egy másik dokit.Egyébként jól bírod hogy már ennyi ideje késik és még nem teszteltél,én már az elmaradt után 3 nappal teszteltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!