Ez mi? Két hónapon belül négyszer jön meg a menstruációm,10 nap kihagyással. Voltam nőgyógyásznál, kivizsgált, de nem talált semmit. Aztán felíratott fogamzásgátlót és szedem, az első naptól, de még mindig megvan - egy hete.
Figyelt kérdés
2011. júl. 29. 19:33
1/3 anonim válasza:
ha megvizsgált az orvos, nagy baj nem lehet. nekem is volt ilyen tini koromban. ne parázz. ha nincs ciszta, mioma, stb, akkor nem lehet nagy gebasz. hány éves vagy?
2/3 anonim válasza:
Eleinte, mikor még nem állt be a ciklus, előfordulhatnak furcsaságok. Mindenesetre azért a helyedben elmennék még egy másik orvoshoz is.
3/3 bébyke111 válasza:
Nekem is ez volt a problémám, szülés után nem állt be és én is nagyon sokat véreztem. Meg hangulat ingadozásaim voltak emiatt,és elmentem dokihoz nem talált semmi rendellenességet. Egyik barátnőm szedte a Premens tablettát (homeopátiás) és gondoltam mondom a dokinak és rábólintott hogy akkor szedjem 3 hónapig. Most fejeztem be és nekem is bevált. Barátnőm azért szedte mert fél éven belül 2szer jött meg neki, én azért szedtem mert nekem meg 2 hetente. A betegtájékoztatóban benne van hogy nem csak a menstruációs zavarokat hozza helyre de hangulatingadozás stb. jó. Próbáld meg megbeszélni a dokiddal, hátha jobb mint a fogamzásgátló tabletta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!