Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Most kezdtem el szedni fogamzá...

Most kezdtem el szedni fogamzásgátlót. Első alkalommal majd a 7 napos szünetben nagyjából hányadik napra várjam a menzeszem?

Figyelt kérdés
Qlaira fogamzásgátlót szedek
2011. febr. 19. 22:54
 1/4 anonim ***** válasza:
én nem ezt szedem, de gondolom mindegyiknél egyforma a hatás. két éve szedek gyógyszert és az első alkalomtól kezdve ez a szitu: csütörtökön veszem be az utolsó gyógyszert, hétfő reggel jön meg, és állt. szombat-vasárnap múlik el. (a barnázás is)
2011. febr. 19. 23:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Kb. a 2.-3. napra várd.
2011. febr. 19. 23:34
 3/4 anonim válasza:

Ne szedj gyógyszert!

Egy csomó bajod lesz majd belőle ha babát akarsz!

Teklesen felborítja a nők hormonháztartását! Én lassan 1 éve nem szedek és azóta havi vendég vagyok a nő dokinál :( ÉS több ismerősöm is van aki hasonló cipőben jár!

24L

2011. febr. 21. 23:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Előzőnek teljesen igazat adok. A fiatal lányok úgy szednek fogamzásgátlókat, hogy egyáltalán nem érdeklődnek utána a dokiknál a veszélyes mellékhatásoknak. 48 évesen, elhiheted hogy már tapasztalatból beszélek kedves kérdező. A körülöttem élő hasonló korú asszonyok mind-mind különféle problémákkal küzdenek, egy volt osztálytársnőm pl. trombózist kapott ugy 5 éve, kiderült hogy a fogamzásgátló okozta neki. Életemben nem szedtem semmiféle fogamzásgátlót, mert engem már fiatal lány koromtól nagyon érdekelt az egészség, és tettem is érte sokat, hogy most ennyi idősen sincsen semmi problémám. Amikor megszültem három gyermekemet, eldöntöttem hogy leköttetem a petevezetékeimet, hogy ne legyen később probléma. Ez a megoldás nagyon jól bejött, hisz igy már nincs gondom a fogamzásgátlásra. Az ezelőtti időkben pedig mindig gumit használtunk, vagy a férjem kontrollálta a dolgokat.

A gyógyszeripar profitéhsége miatt mennek tönkre a fiatal életek, ne hagyd hogy rábeszéljenek a tudatlanok a gyógyszer szedésére. Nemcsak trombózis veszély állhat fel, hanem a legkülönfélébb betegségeket alapozhatod meg a gyógyszer szedésével. Még akkor is, ha a dokid oly divatos kifejezést használ, mint hogy ez a gyógyszer nagyon kevés hormont tartalmaz. Mihez képest kevés? Ahhoz, hogy nagyon apró a tabletta???!!! Hát az nem a tabletta nagyságától függ, egy akkora tabletta is rengeteg hormont tartalmazhat, mint a gombostú feje. Felboritja a hormonháztartásodat, és nagyon nehéz lesz visszacsinálni. Gondold meg, olvass utána pro- és kontra, akkor talán el tudod dönteni, mit akarsz? Állandó orvoshoz járkálást súlyos ezrekért, vagy teljes egészséget?

2011. febr. 22. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!