Van aki vasárnapra (szeptember 9 ) nem várja? Izgulhatnánk együtt, talán jobban megy az idő is
Sziasztok!
Én 7.-e körül nem várom....
Eddig minden tök jól alakult, hőm, 36,9-37 körüli volt (ami eddig szinte egy ciklusban sem volt ilyen magas), mára viszont leesett 36,5-re :(!
Ma vagyok a 10. dpon. 12-14 napra szokott megjönni ovu után, szóval nem értem ezt a nagy hőleesést.
Kicsit el vagyok keseredve, mert volt némi reményem.
Igaz a mellem még mindig nagyon érzékeny, duzzadt és fáj(ez mindig így van ovu óta).
Ami még szintén új ebben a ciklusban a hő magasságán kívül az az, hogy ovu után azért szoktam érezni az alhasamat apró görcsök formájában, azonban most semmi.
Ja és 3 napja krémes folyásom van. (nem sok, de látszik a fehérneműmön)
Szóval nem tudom, azért amíg nem jön meg, reménykedem!!! :)
szia! (5-ös vagyok)
azért kicsit reményt adott, hogy írtad, hogy a barátnődnek a teszt előtt milyen alacsony volt a hője! :)
Én is tapasztaltam ma a hasszurkát, a köldököm körül. Olyan volt, mintha maga a köldököm fájna... érdekes volt, nem éreztem még ilyet. (bár már kezdem úgy érezni, lehet, hogy csak bebeszélem magamnak?)
De azért a hőleesésem eléggé elkeserít! :_(
Hallottam már én is sok jót erről az Aviva tornáról!
Én kb. két éve hastáncra jártam, ott is mindig elmondta a tanár, hogy az a fajta mozgásforma is jót tesz a női szerveknek. :)
Én amúgy 30 vagyok, és szintén ez lesz az első babánk! :)
Szia! Képzeld reggel újra 37 fokot mertem! :-) igen tudom h nem maga a hőfok számít hanem az emelkedés. Nekem az alaphom 36.4-36.5, ezért bizakodom mert azért ez az eltérés jó nagy! :-)
Veled mi újság?
Szép napot! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!