Van aki vasárnapra (szeptember 9 ) nem várja? Izgulhatnánk együtt, talán jobban megy az idő is
4-es!En a helyedben kipróbálnám az aviva tornát!! Sokat javulnál gyógyszer nélkül is! Egy tanfolyamot kell elvégezni ez 4 órás:6000 ft-ba kerül .Utána a gyakorlatokat otthon kell csinálni,persze a tanfolyamon egy kitöltött adatlap alapján személyre szabják az egészet! Nézz utána megéri!
Én nem mérem ugye a hőm,viszont ma 11kor alig bírtam kinyitni a szemem annyira álmos voltam.És olyan mintha fel lennék fújódva nem kicsit :) Hát drukkolok Nekünk lányok :)
de jó lenne, ha mindenkinek összejönne! :)
Te mikor tervezel tesztelni kedves kérdező?
Nekem ha 12 napot számolunk az ovutól 7.-én ha 14 napot akkor 9.-én nem kellene megjönnie.
Az utóbbi két ciklusomban ovu után 13.napra jött meg, úgyhogy szerintem én megpróbálok vasárnap reggel tesztelni. :)
(a hőmérőzős voltam :) - amúgy Brel)
Én vasárnapra nem várom ugye,de a párom üzleti úton van és kedden érkezik haza.Tehát ha addig nem jön meg(és ajánlom,hogy meg ne jöjjön),akkor kedden lesz a tesztelés.:)
Mi is vagy 9 hónapja próbálkozunk,remélem most végre sikerrel! Jajjj,csajok,drukkolok Nekünk nagyon!
Sziasztok csajok! Ki hogy áll? :)
Nekem még nem jött meg... bár néha "mindjártmegjön" érzésem van...
Sziasztok! Nekem meg pont az a fura h egyáltalán nem érzem a hasam alját, pedig ilyenkor már rég gorcsolgetni szokott! Ja és este 9-kor már alig bírom nyitva tartani a szemem!
Kíváncsi vagyok mi lesz ebből!!! :-)
Sziasztok! Kivel mi újság?
Én ma vagyok a 14. dpon. "Mindjárt megjön" érzésem van. A reggeli hőm 36.8. A mellem feszulese enyhült, de azért még érzem.
Mindent összevetve, szerintem nekem meg fog jönni... :-(
Sziasztok!
Nekem holnap kéne megjönni,feszül a hasam,meg szurkál ,a mellem iszonyatosan fáj,és mindjárt megjön érzésem van(de kb már egy hete)Ma megmértem a hőm,36.5 ,bár nekem ez annyira nem mérvadó,mert nem nagyon mérem,és az alaphőm meg nem több 35,8-nál :) Hát majd ki derül.Ma megyek aviva tanfolyamra,kiváncsi leszek mi lesz:) Többiek?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!