Én 9.-re... Most kicsit görcsöl a hasam. :-( mellem enyhén érzékeny. Eddig jobban fájt, uh lehet h nem lesz semmi.
Hőm eddig 36.9 volt de ma lement 36.6-ra. Ma vagyok a 8. Dpon. Kíváncsiságból egy órára rá újra megmértem (mivel visszaaludtam az első mérés után) akkor már megint 36.9-et mutatott. Szóval kíváncsi vagyok mi lesz ebből. :-)
Sziasztok!
Én 9dikére nem várom. Legalábbis a ciklus lap szerint akkor kellene megjönnie. Bár amit én számoltam az alapján kedden lenne az esedékessége. remélem meg sem jön. De izgulok rendesen.
Ti hogy bírjátok a várakozást?
Előző válaszoló vagyok. Őszinte leszek én sem tudom, hogy mikor volt pete érésem. Lehet 21 de lehet 26-án. Én inkább az előbbire tippelnék.
Ezért írom, hogy kilencedike körülre nem várom.
Amúgy igen célszerű a késést megvárni mert én ma csináltam reggel egy tesztet ami negatív lett, mert én furán érzem magam de tök negatív lett. Tök fölösleges volt ellőni egy tesztet, mert ha az én számításom jó akkor még csak kedden kellene megjönnie. Én így reménykedek, hogy a héten egyáltalán nem jön, meg, de azt, hogy mikor fogok tesztelni azt nem tudom. Valószínűleg keddhez egy hétre ha addig nem jönne meg. Ti mikor tervezitek a tesztelést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!