Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan aki nem várja...

Van olyan aki nem várja szeptember 10-15 körül?

Figyelt kérdés

2012. szept. 2. 12:21
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs. Talán ha 16-ig nem jön meg akkor....de nem tudom kibirom-e:)
2012. szept. 2. 18:06
 12/17 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező én is így vagyok vele, hogy ki bírom e. Nagyon nem tudom meddig kellene várnom.

Te érzel valami tünetet esetleg?

9dikére vára válaszoló vagyok.

2012. szept. 2. 18:20
 13/17 anonim ***** válasza:

3-as vagyok... Most néztem utána h nekem inkább 7.én esedékes! :-) most vagyok a 8. Dpon és átlag 12 napos a lutealisom. De szerintem a teszttel megvarom a hétvégét. Ha addig nem jön meg akkor még nagyobb lesz a valószínűsége a +nak! :-)

Igyekszem higgadt maradni, és nem ezen agyalni! :-)

2012. szept. 2. 18:21
 14/17 A kérdező kommentje:
Honnan tudjátok biztosra, hogy melyik nap volt a peteérésetek?Főként arra gondolok, aki nem teszttel tudta meg az ovu időpontot. Csak mert írjátok, hogy hanyadik DPO-n vagytok....
2012. szept. 2. 19:05
 15/17 anonim ***** válasza:
Én több hónapja mérem az ebredesi hőmet amin látszik az ovu. + jegyzem a nyákot is. Ovukor a hő leesik majd ha megrepedt a tüsző felmegy és magasan is marad. Szerintem nagyon hasznos főleg azoknak akiknek nem óramű 28 napos ciklusai vannak.
2012. szept. 2. 19:42
 16/17 anonim ***** válasza:

Én meg a nyák alapján sejtem, hogy mikor lehetett. Olyankor ilyen tojásfehérje féle nyákom szokott lenni. A ciklusomnak csak azon a napján.

Én nem hőmérőzök még és nem tesztelek ovus módszerrel mert ez még csak az első hónapunk lenne. Élvezem azt, hogy a párommal együtt lehetek.

Bár valószínűleg ez a hónap nem jött össze mert elkezdtem barnázni. :( Lehet meg fog jönni a héten de addig ameddig nem vérzek rendesen addig reménykedek. Csak lelkileg azért készítem magam erre a lehetőségre is, hogy ez a hónap nem sikerült.

2012. szept. 3. 08:10
 17/17 anonim ***** válasza:
Szia, Én 11-12 -re nem várom. doki szerint 28-án megtörtént az ovu, együtt is voltunk, meg előtte 26-án, ovu után pedig kétnaponta. Nagyon izgulok, mert már nagyon szeretnénk a babát, de majd látjuk. kibirni nem bírtam igy a 8 dpo-on teszteltem , nega, de a 12-ik napon teszek mégegyet. ha nem akkor meglátjuk hogy késik e vagy sem.
2012. szept. 7. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!