Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja szeptember 24....

Ki nem várja szeptember 24. -re? Nem várakozunk eggyütt?

Figyelt kérdés
2012. szept. 12. 10:46
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 A kérdező kommentje:
üdv köztünk,ti miota probálkoztok?szoritok hogy mindanyionknak pozitiv legyen 24körül a tesztje :)
2012. szept. 13. 09:58
 12/68 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én sem várom szept. 23-24. körül. Nekünk ez a 3. próbálkozós hónapunk, és az első kettőnél még nem is nagyon számoltam a napokat, nem figyeltem testi jelekre, stb. Ez az első ciklus, amikor elkezdtem hőmérőzni, és a hőgörbe alapján úgy néz ki hogy a vártnál korábban volt ovulációm, tehát csak reménykedek... és hőmérőzök továbbra is. Sok idő van még szept. 24-ig. Drukkolok nektek! Főleg az első babát tervezőknek. Nekem már van egy nagylányom.

üdv, P

2012. szept. 13. 11:22
 13/68 A kérdező kommentje:
Köszi remélem nektek is összejön
2012. szept. 13. 13:09
 14/68 anonim ***** válasza:
Sziasztok, én 22-re nem várom. Első baba lenne, másfél éve próbálkozunk. Volt egy vetélésem július végén a 7. hétben, azóta ez az első éles hónapunk. Drukkolok Mindenkinek!
2012. szept. 13. 13:26
 15/68 A kérdező kommentje:
Én is drukkolok neked,mikor fogsz tesztelni?
2012. szept. 13. 17:37
 16/68 anonim ***** válasza:

Nekem egy éven belül két missed(2011.szept,2012.április),múlt hónap óta újra próbálkozunk.

Nekem van két nagy fiam,páromnak nincs még.

M.

2012. szept. 14. 11:05
 17/68 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom,azok a babák mennyi idö alatt sikerultek?és mi volt a baj,lehet tudni?
2012. szept. 14. 13:14
 18/68 anonim ***** válasza:

az első a harmadik próbálkozós hónapban,a második a szeptemberi missed után 5 hónappal.Szóval nem kellett sokat várnom.

Rossz volt nagyon, de most már előre nézek,és szurkolok mindenkinek !:)

M.

ui:Ki mikor tesztel majd?hosszú ez az egy- másfél hét

2012. szept. 14. 15:11
 19/68 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én vagyok a 7-es... Köszi szépen a biztatást! Én megvárom a nemvárt napját, addig kibírom valahogy... Már ha addig nem jön meg, mert amióta próbálkozunk, mindig előbb szokott érkezni. :( Sajnos ma elkezdtek fájni a melleim, ami nálam nem jó jel, inkább PMS tünet,7-14 napig tart. Ha jól emlékszem, amikor a nagy gyerekeimet vártam (én is úgy vagyok, hogy van már 2 nagy, egy lány és egy fiú, de páromnak még nincs), akkor ilyen nem volt. Igaz, akkoriban még PMS-em se volt... Na, mindegy, majd meglátjuk! Nektek megy a drukk :)
2012. szept. 14. 15:37
 20/68 A kérdező kommentje:
nekem meg sajna miota probálkozunk mindig késik és e miatt reménykedem állandoan aztán csalodok és megjön,tesztelni nem tudom hogy birom ki de a nem várt napján fogok szerintem,de még addig sok van sajna,mindenkinek szoritok
2012. szept. 14. 22:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!