Ki nem várja szeptember 24. -re? Nem várakozunk eggyütt?
Sziasztok! Én új vagyok még, most olvasgatom az írásokat...
Látom,más is úgy izgul,mint én! :D Nekem csütörtökön kellene nem megjönnie! Drukkolok Nektek!!!!! :)
sziasztok!
A 12. válaszoló vagyok, újra itt. SZept. 23-24-re nem várom én sem. Sajnos a vasárnapihoz képes 2 tizeddel lejjebb ment mára a hőm, de azért még reménykedek, hogy nem megy lejjebb és így marad. :)
Drukkolok nektek is.
P.
Szia kérdező! Ahogy az elején is írtam: Nekünk ez a 3. próbálkozós hónapunk, és az első kettőnél még nem is nagyon számoltam a napokat, nem figyeltem testi jelekre, stb. Ez az első ciklus, amikor elkezdtem hőmérőzni, és együtt vagyunk a párommal amikor tehetjük. Úgy vagyok vele, ha jönni akar a babó akkor jönni is fog. :) Ha több hónap után sem sikerül, akkor elmegyünk majd kivizsgálásokra. De erre még nem gondolok. Csak már a nagylányom is folyton nyaggat a kistesóval és neki nehéz ezt megmagyarázni.
Praktikák?? :) Az aktus utáni pár perces gyertyaállást már sokaktól hallottam! A hőmérőzés pedig úgy látszik tényleg jó, mert szépen követhető görbém van, és talán ha így sem sikerül a babó, akkor gondolom a doki is örülni fog neki, hogy vannak vezetett hőgörbéim.
A teázást nem igen próbálnám, mert a ciklusom szerencsére most normális, és azt hallottam, hogy a teák megzavarhatják a ciklust.
Nekem annak idején nem kellett a lányomnál hosszú hónapokat próbálkozással tölteni, úgyhogy még bizakodok, hogy egyszercsak jön az új családtag. :)
P.
Én csak femibion-t szedek, kiszámoltam az ovumat és a gyertyaállás! Na meg sokat csináljuk... :D De a pózokat pl. annyira nem szoktuk figyelni, mindig ami éppen jól esik. Szerintem ez a lényege! Csináljátok élvezettel, amennyi jól esik és úgyis jön a baba,ha jönnie kell!
Csak nem szabad elkeseredni,ha esetleg több próbálkozás után sem jön össze,mert ha görcsösen szeretnél vmit, sosem fog összejönni!
Drukkolok Mindenkinek!!! :)
Amúgy a málnalevél teáról tud vki vmit? Hatásos? (Mert amúgy is imádom a teákat és ha még használ is,akkor duplán megéri!)
Az utolsó válaszoló vagyok. :)
Ne görcsölj rá,mert annál rosszabb. :) Csak nyugi, a baba tudja,mikor kell érkeznie,nem szabad siettetni. :)
Hidd el, tudom,mit érzel. Én holnapra nem várom és első babám lesz majd. De nem akarok görcsölni, jön,ha jönnie kell, de azért izgulok nagyon!!! Csak ne keseredj el,ha mégsem jött össze! Drukkolok ezerrel Neked!!!! :) Amúgy vannak tüneteid? Milyen tesztet fogsz használni? Szerintem, ha hétfőn kellene megjönnie,akkor vasárnap már elvileg ki kellene mutatnia a tesztnek, de ha lehet, várj sztem hétfőig, hogy megjön-e és ha nem,akkor mondjuk kedd reggel csináld meg! :) Sok sikert,drukkolok!!! :)
Sziasztok! Hát, hosszú lesz ez a pár nap... Én legkésőbb 24-re nem várom, bár az utóbbi pár hónapban csak 24 napos volt az egyébként 28 napos ciklusom. Ma vagyok a 25. ciklusnapon, szerencsére semmi. Írtam, hogy vannak PMS tüneteim, de ezek mintha enyhültek volna. Persze ez még mindig kétesélyes..Egyébként épp a múlt hónapokban megrövidült ciklussal bolondítva magam (miszerint már "késett"), én voltam a gyenge láncsszem a csoportban, és ellőttem egy tesztet, ami persze bizonyára korai volt. (Hómező...)
Egyéb téma: a calcimusc nem árt, sőt, kifejezetten hasznos, mert az csak kalcium, a suprastin meg csak a várandósság utolsó hónapjaiban okozhat problémát, attól pedig még messsze vagyunk, úgyhogy tényleg ne aggódj, nem lesz bajotok. 7-es voltam, megy a drukk mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!