Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja szeptember 24....

Ki nem várja szeptember 24. -re? Nem várakozunk eggyütt?

Figyelt kérdés
2012. szept. 12. 10:46
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim ***** válasza:
Sziasztok én a 2. válaszoló vagyok. Hogy vagytok? Már csak egy hetet kell kibírnunk!
2012. szept. 17. 13:30
 22/68 A kérdező kommentje:
izgatottan várom hogy tesztelhessek de nagyon félek mert most mindent bevetettünk és szinte biztosra veszem hogy most összejön,de ha mégsem.....hu nem tudom mi lesz,nagyon összetörök :( nállatok mi ujság?
2012. szept. 17. 14:14
 23/68 anonim ***** válasza:
7-es vagyok, tiszta PMS tünetek még mindig: mellfájás. hasba tűkény nyillalló fájdalom (csak egyszer), változó étvágy, hangulatingadozás, aluszékonyság. Az egyetlen, ami nem szokott lenni, hogy olyan vagyok, mint a törpevízmű, pedig nem iszom többet, mint szoktam. A Természet fura tréfája, hogy ezek teljesen azonosak lehetnek a korai terhességi tünetekkel! De amíg nem jön meg, addig van remény...
2012. szept. 17. 14:42
 24/68 anonim ***** válasza:
2. és 21-es vagyok. Kedves kérdező nem szabad összetörni! Új ciklus új remény! Látod én sem adom fel, pedig már rengetegszer eszembe jutott. Fel a fejjel! :) Nekem ma volt reggel némi barnás-rózsaszínes folyásom, de már elmúlt. Remélem a beágyazódástól volt. Így megint reménykedek, hátha most megkönyörülnek rajtam az Égiek.
2012. szept. 17. 14:48
 25/68 A kérdező kommentje:
utolso ez tényleg biztató,nállam semmi ilyesmi,amugy tudom hogy nem szabad feladni csak mikor annyira beleéli magát vallaki mint most én hogy biztosra vesze hogy babás leszek/vagyok rossz belegondolni ha mégsem.....de pozitivan állok adolgokhoz amig csak tudok
2012. szept. 17. 14:59
 26/68 A kérdező kommentje:
ja amugy nekem semmi tünetem nincs sem mensis sem terhesség :( néha nyilall a petefészkem de csak ritkán és ezt nem is veszem tünetnek
2012. szept. 17. 15:01
 27/68 A kérdező kommentje:
jaj csajok olyan nyugtalan vagyok,most estére jött egy olyan érzés belém hogy nem vagyok babás és nem hagy nyugodni :( és nagyon szomoru vagyok,van aki azt mondja megérezte mikor terhes lett,lehet nállam is ez van csak forditva?!remélem hogy nem.....
2012. szept. 17. 20:46
 28/68 anonim ***** válasza:
Kívánom, hogy csak rosszul érezd! Én meg most azt kívánom, hogy csak ne most legyek terhes! Tegnap este valami megcsípte a halántékomat, bedagadt az egész fejem. A doki most reggel adott egy nagy adag injekciót, meg 3 féle gyógyszert. Miért vagyok én ilyen szerencsétlen?
2012. szept. 18. 09:29
 29/68 anonim ***** válasza:
7-es vagyok, ne aggódjatok, lányok... Kedves Kérdező, amikor már ennyire rágyúrunk, szerintem a megérzésekre nem lehet hagyatkozni... Kedves Utolsó, ebben a nagyon korai szakaszban állítólag a "mindent vagy semmit" elve érvényesül, legalábbis ha 24-re várjuk, talán még fizikai kapcsolatunk sincsen a picivel. Milyen szurit kaptál a csípésre? Szteroidosat?Azért szurkolok, hogy mindenkinek legyen az, amit a szíve mélyén igazán szeretne :)
2012. szept. 18. 11:13
 30/68 anonim ***** válasza:
Suprastin és calcimusc injaóekciót kaptam, nem tudom szteroidos-e vagy sem. Meg klimicin antibotikumot kaptam még. A doki azt mondta , hogy többet ártok azzal, ha nem szedem. Hát remélem nem lesz bajUNK.
2012. szept. 18. 13:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!