Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja szeptember 24....

Ki nem várja szeptember 24. -re? Nem várakozunk eggyütt?

Figyelt kérdés
2012. szept. 12. 10:46
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 A kérdező kommentje:
na hello csajok,tagnap nagyon szarul voltam,előbb a petefészkeim nyilalltak rettentően majd az a tipikus "mindjárt megjön" érzés ami semmi másra nem hasonlit,na gondoltam ennyi,megjön....nagyon elkenődtem...ma reggel kicsit fájtak még a petefészkeim és kész,semmi más,ugyhogy kicsit megint reménykedem....na majd meglátjuk,izgulok mindeniért
2012. szept. 20. 19:49
 42/68 macilány76 válasza:

Sziasztok!

Új vagyok itt,vasárnapra(23)nem várom.Mindenkinek kívánom,váljon valóra az álma!:)

2012. szept. 20. 22:31
 43/68 anonim ***** válasza:

Sziasztok,

én már teszteltem,tök negatív.Szerintem nekem amúgy is meg fog jönni,a tünetekből ítélve.

M.

2012. szept. 21. 10:02
 44/68 Nazsa válasza:

Na kinél mi a helyzet? Nálam még mindig semmi! :) Tegnap kellett volna nem megjönnie... nehezen tűröm a várakozást,de ha holnap sem lesz semmi, jöhet a teszt! Addig még vhogy kibírom! :D

Drukk Mindenkinek!

2012. szept. 21. 10:18
 45/68 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Hát nem tudom nevezhetem-e tünetnek, de a déli kávé kijőtt belőlem. És 10 percenként járok pisilni, pedig naponta 5x szoktam csak. Jaj de sokára lesz kedd!
2012. szept. 21. 13:13
 46/68 anonim ***** válasza:

Sziasztok, 12, 34, 36-os válaszoló vagyok. Én sem várom 23-24-re. Ma reggel már nem bírtam és csináltam egy tesztet, sajnos full negatív lett. :( Mensi tüneteim nincsenek, úgyhogy még reménykedek. Drukk nektek is!

üdv, P.

2012. szept. 21. 13:51
 47/68 A kérdező kommentje:
csajok,még semmi nincs veszve hosz ég lehet korai volt a teszt,amugy nállam semmi,semmi tünet sem mensire sem babára de én ezt nem élem meg csalodásnak mert azt mondják 6.hét után ezdődnek a terhes tünetek mint émelygés és rosszullét
2012. szept. 21. 14:21
 48/68 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én nem bírtam ki és ma reggel ellőttem az amazon, meg a prediktor early-t. Mind a kettő csont negatív lett :( Hómező! Én most már meg várom a keddet. 2. voltam.
2012. szept. 22. 09:01
 49/68 A kérdező kommentje:
sajnálom,én eldöntöttem hogy csak hétfőn vagy kedden tesztelek,de szerintem inkább hétfőn,amugy ma szüretelni voltunk és csak az járt a fejemben hogy mlyen pozban szedjem a szőllőt hogy ne nyomjam a kis manot a pocakban.....értitek,lehet nincs is,ja a másik meg hogy az éjjel láttam magamat álmomban lagzim napján menyasszonyi ruhában,eggyes babonák szerint ez gyermekáldást jelent ugy tudom,remélem ugy lesz és mindenkinek szoritok
2012. szept. 22. 16:57
 50/68 anonim ***** válasza:
sziasztok! 47-es vagyok. Sajnos már nem reménykedhetek, mert a pénteki negatív teszt után ma már kezdődött a barnázás, úgyhogy megjön a mensim. Nektek még drukkolok! üdv, P.
2012. szept. 22. 21:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!