Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sikerülhetett tegnap, ha a...

Sikerülhetett tegnap, ha a peteérést az összes netes kalkulátor szeptember 8-ra adta meg?

Figyelt kérdés
2012. szept. 10. 09:11
 1/4 A kérdező kommentje:
Még ma is fájnak a melleim és van átlátszó (tojásfehérjés) folyásom.
2012. szept. 10. 09:12
 2/4 anonim ***** válasza:

A petesejt maximális élettartama 24 óra, ha ezen túl voltatok, akkor nem sikerült.

De! A kalkulátorokban én nem bíznék. Úgyhogy ha más módon nem figyelted a pé-t, akkor akár sikerülhet is.

2012. szept. 10. 09:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Sikerülhetett, persze, de nem a kalkulátor mondja meg, mikor van peteérésed. Én régebben éreztem, hogy mikor van peteérésem, de mostanában már nem. Nekem pl a ciklus végén volt peteérésem, akkor estem teherbe. Szurkolok neked.
2012. szept. 10. 09:36
 4/4 A kérdező kommentje:

Szerintem is később van, mivel az elmult 3 hónapban mindig főleg azokon a napokon próbálkoztunk, amikor nagyjábol a középidő volt, és nem jött össze. Aztán valahogy már nem is erőltettük annyira a dolgot, vagyis nem 2-naponta voltunk a témán a párommal.

Most teljesen el is néztem, csak ma néztem utánna a neten a kalkulátoroknak, és látom szombaton volt peteérésem, mi meg tegnap voltunk együtt, azelőtt meg múlt vasárnap :)

2012. szept. 10. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!