Csak én vagyok úgy vele, hogy a nászéjszakán szeretnék teherbeesni?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 6. 15:42
41/72 A kérdező kommentje:
Akarok . De először akkor ha nem jön össze akkor meg 2-3 év múlva .
2012. ápr. 12. 15:38
42/72 anonim válasza:
Tudod, abszolút egyetértek az előttem szólóval. Vegyetek egy kiskutyát, vagy valamit, végtelenül gyermeteg a hozzáállásod, így nem lehet babát vállalni (szerintem). Vagy nem vagy 29 (amit őszintén remélek), hanem 17 és unatkozol, vagy 29 vagy, és akkor még hagyj időt magadnak anyává válni.
43/72 A kérdező kommentje:
29 vagyok .
2012. ápr. 12. 15:47
44/72 anonim válasza:
Már bocs,h ezt irom de szerintem én komolyabban gondolkodok ebben a kérdésben mint,bár én csak 24 vagyok,ilyen hozzáállással várjatok még.De én azt mondom,h jön amikor jön,nem szabad rágörcsölni,mert soha a büdös életbe nem lesz igy gyereked,főleg ha csak te döntötttél a párod meg azt mondta jól van,legyen.Nem értem miért csak akkor?Álomnak nagyon szép,de minimális az esély,szerintem.Még egyszer bocsi.
45/72 A kérdező kommentje:
Először megkérdeztem hogy ő mikor szeretne babát és azt válaszolta hogy neki teljesen mindegy .
2012. ápr. 12. 16:25
46/72 anonim válasza:
Miért? 2-3 év múlva újra összeházasodtok?
47/72 A kérdező kommentje:
Nem . Fél év múlva lesz az esküvő.
2012. ápr. 13. 06:41
48/72 anonim válasza:
Ez év január közepe óta nem szedem a gyógyszert és épp most csináltam még egy tesztet ami szintén pozitiv.Mi megbeszéltük,h lesz ami lesz és tessék,nem görcsöltünk rá(3 éve vagyunk jegyesek).
49/72 anonim válasza:
szerintem akkor ess teherbe, ha már biztos vagy benne , hogy lesz hol és miből felnevelni a babát! én már elvált vagyok 21 éves és örülök hogy nem lett babám mert most nőtt még csak be a fejem lágya, és tudom hogy nem tudtam volna felnevelni!:/ de szép álom, ha biztos vagy az első mondatomban leírtakban akkor kívánom hogy megfoganjon a babád a nászéjszakádon:)
50/72 A kérdező kommentje:
Lesz miböl felnevelni . Biztos hogy Ő az igazi :) . Nem birnám ki nélküle .
2012. ápr. 15. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!