Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek sikerűlt pajzsmirigy...

Kinek sikerűlt pajzsmirigy alul vagy túlmüködéssel teherbeesni és hány hónap után?

Figyelt kérdés
2012. márc. 10. 09:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Többi,mint két éve nem jött össze a baba,majd elküldtek 3,5 volt a Tshm,lehet ezért nem jött össze a baba,most L-Thyroxint szedek napi fél szemet!
2012. márc. 10. 09:58
 2/8 anonim ***** válasza:

alulműködéssel, háromszor az első hónapban a tabletta abbahagyása után.

Ez nemilyen egyszerű, így nem igaz, ,hogy minden pajzsmirigyproblémás nehezen esik teherbe

2012. márc. 10. 09:58
 3/8 anonim ***** válasza:

Persze, az endokrinológusom szerint volt olyan páciense aki 5TSH-val teherbe esett, és meg is maradt.

Mindez egyénfüggő, de inkább maradjunk annál a verziónál hogy inkább több PM beteg küzd a babahiánnyal mint az anyaság gyönyöreivel....

Mi 6 évig vártuk a csodát. Teljesen véletlen derült ki a PM problémám egy vérvételből, amit több doki is "normálisnak" mondott (mivel határértéken belüli), csupán (sajnos)egy busásan megfizetett endokrinológus világosított fel arról hogy a babához rosszak az értékeim.

Mindez 2008 októberében volt. Novembertől euthyrox.

Februárban elküldött az endokrinológus PCO kivizsgálásra, mivel valami összefüggés van a két dolog között, és legnagyobb meglepetésemre ez is kiderült, pedig előtte néztek uh-val és nem láttak semmi.......Közölték: legalább fél évig nem lesz baba, ne is védekezzenek úgy sem sikerül......két hét múlva pozitív lett a tesztem. :)

2012. márc. 10. 12:04
 4/8 anonim válasza:
Nekem pajzsmirigy alulműködésem van és az első baba első próbálkozásra sikerült. A másodikkal most kezdtünk el próbálkozni, ez a második hónap. Most várunk, hogy mi lesz.
2012. márc. 10. 12:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia. Én is alulműködéssel küszködöm. Az utolsó értékem 6,75 volt és ez nagyon nem jó. Ekkor még fél szemet szedtem, most már egészet szedek, csak most nem tudom mennyi lehet az értékem. Márc. végén megyek vérvételre. Amúgy ez az 5. próbálkozós hónapunk, és eddig semmi. Remélem nem kell éveket várnom, mire összejön a baba. Bízom a gyors sikerben. 27 L
2012. márc. 10. 18:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem is elsőre sikerült, bár nem bizonyított a pajzsmirigy alulműködés.. határértéken voltam, vagy kicsivel felette! De endokrinológusnál nem voltam!
2012. ápr. 3. 16:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Örülünk!
2012. ápr. 3. 18:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem az első hónapban.
2012. jún. 27. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!