Csak én vagyok úgy vele, hogy a nászéjszakán szeretnék teherbeesni?
Szerintem még inkább egymással kellene foglalkoznotok, mert a hozzáállásod alapján nem vagy felkészülve egy babára.
Aki babát szeretne, és készen áll anyává válni, elég érett hozzá, annak tök mindegy, mikor fogan meg a baba.
Ha neked kizárólag akkor kell a gyerek, ha a nászúton fogan, egyébként nem, akkor még korai a gyerekvállalás. Persze te tudod, és szívből kívánom, hogy úgy legyen, ahogy szeretnéd, csak a véleményemet írtam le.
Igen, csak te...ez nem a DunaTV kívánságkosara. Legyen szerencséd, de gondolom hallottál már arról, hogy nem mindig jön össze azonnal a baba.
Tervezni lehet, de minek neked gyerek? Most az a lényeg, hogy babád legyen vagy az, hogy csak és kimondottan a nászéjszakán foganjon meg.
Én is 29N vagyok, egy cuki kislány boldog anyukája, de a felfogásunkban hatalmas különbség van.
Persze, hogy más is szeretné! De nem csak és kizárólag akkor!!! Meg milyen az, hogy e miatt (vagy sem) mentek 1-2hónapos nászútra....ez is olyan erőltetett! Max ha nem jön össze akkor még tovább "nászutaztok" pár hónapig :D
Szerintem egy friss házaspárnál aki gyermeket szeretne, csak HAB A TORTÁN ha pont a nászéjszakán fogan a babája!!!
Azért próbálkozni lehet :) Hajrá!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!