Ki nem várja április elejére? Van valami tünetetek?
A mai görbém így néz ki, valaki kérdezte! :) Egész jól fent maradt ma is..
Kisvuk, nagyon-nagyon szorítok, hogy pozitív legyen a holnapid!! :)
Vasárnapra nem várom, akkorra tervezem a tesztet is, de már nagyon belém bújt a kisördög, lehet, hogy holnap is megpróbálok egyet, hátha.. A hőm egész nap, és tegnap is 37,2. Nem tudom, hogy ez jelent-e valamit, és érzem a hasam is, mintha belülről nyomná valaki.. Remélem, tényleg van ott egy kis manó.. :)
Mi is december óta próbálkozunk, de az előző hónap esélytelen volt, mert nem akkor volt a pé-m, amikorra
behúzta a ciklus.hu, utána pedig párom elutazott..Tényleg sikerülhetne már mindenkinek! :))
Ilyen volt az akkori görbém:
Kisvuk, majd fújjuk felfelé a görbéd. Leesett a hőd, de visszament, még bármi lehet szerintem! :)
A mai görbém:
Emelkedett 1 tizedet! :) Viszont nem bírtam magammal, és csináltam egy tesztet, persze negatív let.. :((
Most nézem a tesztet mégegyszer, igaz, hogy időn túl, de látok rajta valami 2. csíkot!!!!!!!!!!!!!!!! :)))
Elég halványka, nem tudom eldönteni, hogy a várva várt 2. csík, vagy csak szellemvonal.. Mág azt sem lehet megállapítani, hogy szürke, vagy rózsaszínes, de ott van!!! :))
Páromnak hétfőn lesz a szülinapja, milyen jó kis meglepi lenne!!!!!!!!! :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!