Ki nem várja április elejére? Van valami tünetetek?
Igen, sajnos mindig ilyen hosszú.. :(( Most keresek egy jó nődokit.
Kisvuk, tudom, mit érzel, barátnőmnek is 3 hete született meg a kislánya, olyan jó érzés volt a kórházban meglátogatni őket, de én is nagyon irigylem, mondtam is neki.. Ez tök természetes dolog szerintem is!! Én is akarok már!!!!
Az igen! Nagyon szerencsések egyes nők... Azért egy pici irigység lehet mégis van bennem? De tök jó,hogy más boldogságának is tudok ennek ellenére örülni! :)
Hát remélem nekünk is,és nektek is össze jön minél hamarabb! Nagyon megérdemelnénk ennyi próbás hónap után... :)
Kérdező!
A premens tablettát nem próbáltad? Állítólag enyhíti a mensi tüneteket,beállítja a ciklusod,és sokan dícsérik,hogy 1-2 hónapon belül össze is jött nekik a baba! :)
Bárcsak összejönne, mindenkinek, aki szeretné.. Nem értem, egyeseknek elég egy éjszaka, utána pedig mennek abortuszra, mások meg hónapokig, sőt évekig kínlódnak..
Ez olyan igazságtalanság.
Egyébként péntekre kaptam időpontot a magándokihoz, megnézetem a hosszú ciklusomat, hátha tud valamit javasolni..
Bocsi, most láttam, hogy írtál még Kisvuk!
Azt még nem, de épp most a napokban akadtam rá. Lehet, hogy rákérdezek majd a dokinál! :) Köszi!!!!
Mindenképp!! :)
Jajj, de jó neked, nemsokára újra próbálkozhattok!!! :) Nekem a gyogyi után az első 35 napra, a második 36, most pedig a 39. napra jött meg, de legalább most 14 napos volt a luteálisom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!