Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nektek van tünetetek peteérésk...

Nektek van tünetetek peteéréskor? És aki már volt terhes megérezte a beágyazódást? Volt valami jele?

Figyelt kérdés
2012. jan. 23. 16:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem korai peteérésem volt szeptemberben (előtte mindig a 14. napon volt pé). Akkor nem a 14. napon, hanem az 5-6. napon kb. Én ebben a 2 napban nagyon kívánós voltam. Úgy voltunk együtt a férjemmel, hogy azt gondoltam úgysem lesz most baba, csak spontán szerettük egymást. És a 14. napon volt a beágyazódás - nem peteéréses szurkát éreztem, hanem mintha meg akarna jönni. Csodálkoztam is, hogy ez fura. Így nekem a nemvárt napján rögtön pozitív lett a teszt. Egy héttel idősebb a terhességem a korai peteérés miatt, mint a papírforma szerint. :) De ez legyen a legnagyobb problémám.

18 hetes km

2012. jan. 23. 16:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Szülés előtt nem volt tünetem peteéréskor, most viszont van.Én egy napig barnázok, vagyis inkább rózsaszínes folyásom van, majd rá két napra elkezd fájni a hasam, szúr a petefészkem.

Mikor terhes lettem, akkor nem éreztem beágyazódáskor szinte semmit. Mikor meg kellett volna jönni, ugyanolyan tüneteim voltak terhesen, mint nem terhesen. Fájdogált a pocim, mindjárt megjön érzésem volt. Szóval semmi eltérőt nem éreztem mensi előtt.

2012. jan. 23. 16:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Peteéréskor nekem tojásfehérje szerű nyálkás folyásom van.és fáj a hasam mint mikor megjön.A beágyazódást én nem éreztem.
2012. jan. 23. 16:19
 4/4 anonim ***** válasza:

En mindig megerzem, de csak azota, amiota szultem.

Eles fajdalom petefeszeknel, hol az egyik, hol a masik oldalon es fel napon at tart kb, nagyon eros folyasom van es utana kivanos is leszek. A fajdalom elotti egy napban sarkany vagyok, utana szelid barany.

A beagyazodast viszont nem ereztem egyik gyereknel sem.

2012. jan. 23. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!