Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nekem miért nem lehet az...

Nekem miért nem lehet az abortuszba beleszólásom?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Végső elkeseredésemben írok ide. 28 éves fiú vagyok, barátnőm 27, 5,5 éve vagyunk együtt. Minden nagyon szép és jó közöttünk, már saját lakásban élünk, elég jó az anyagi helyzetünk, a kapcsolatunkat is jónak gondoltam. Barátnőm gyógyszert szed, úgy terveztük 30 éves kora körül vállaljuk az első babát. Kb 2 hete vacsora közben azt hittem, hogy rosszul leszek. Közölte mintegy mellélkesen, hogy pozitív lett a tesztje, volt a nőgyógyászánál és kért abortuszra papírt a családsegítőbe. Mert ő még nem áll erre készen. Dolgozni akar. Teljesen kiborultam, hogy ezt így mellékesen említi meg, és nagyon csúnyán összevesztünk azon, hogy mért nem beszélte meg velem. Azt mondta, ez az ő felelőssége, az ő teste stb. Tisztába vagyok vele, de azért némi beleszólásom nekem is lehetne. Hétfőn megy abortuszra, 2 hete folyamatosan könyörgöm neki, hogy ne tegye, de hajthalatlan. Már nem is állunk szóba egymással. Úgy érzem, ezt nem fogja túlélni a kapcsolatunk sem, én nem fogom tudni ezt feldolgozni, én akarom azt a babát...Mért nem érdekel senkit az én véleményem? Mért nem lehet semmi beleszólásom a saját gyerekem életéről? Mégis mit tegyek? Már csak 2 napom van, és hihetetlenül ki vagyok borulva.
2012. márc. 10. 12:52
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim ***** válasza:
0%
Lehet h kamu volt....
2012. márc. 12. 23:54
 62/70 anonim ***** válasza:
78%
Hiába kérdezgetitek, mert ha NINCS NETKÖZELBEN, akkor úgysem hallja, akárhányan "szóltok még rá", hogy írjon már.....ez senkinek nem jutott eszébe? :)
2012. márc. 13. 09:03
 63/70 A kérdező kommentje:
Bocsánat, hogy nem írtam, de nem voltam netközelben, vagyis pontosabban gyk közelben, ugyanis a hugom gyk regisztációjáról írtam, aminek nem tudom a jelszavát, de nekem nem volt kedvem regisztrálni egy kérdésért. BIZTOS KAMU, annyira ráérek, h ilyen f*szságokat kitaláljak, jó is lenne...Na az eredményt is leírva, megvolt tegnap az abortusz, nem tudtam rá hatni, ez van, nem szeretnék most erről többet beszélni, bocsánat. Jelenleg egy utazótáska cuccal a hugomnál vagyok, majd még meglátom mit hozt a jövő. Köszönöm mindenkinek aki bíztatott, írt, meg minden.
2012. márc. 13. 11:24
 64/70 anonim ***** válasza:
87%
kedves kérdező nagyon sajnálom. A legjobbakat kívánom neked. Remélem találsz egy olyan lányt, aki megbecsül téged.
2012. márc. 13. 11:26
 65/70 anonim ***** válasza:
59%
Nagyon sajnálom :( Jól teszed ha otthagyod, ritka egy önző teremtés. Sok sikert a továbbiakban!
2012. márc. 13. 13:46
 66/70 anonim válasza:
52%

sajnálom.

Fel a fejjel, biztos találsz megadnak egy értelmes lányt.

üdv

2012. márc. 13. 17:51
 67/70 anonim ***** válasza:
72%

Ne keseredj el.Találsz olyat aki boldogan szül neked gyerekeket.

De ehhez a csajhoz vissza ne menj,csak egy önző kis dög volt!

2012. márc. 13. 18:23
 68/70 anonim ***** válasza:
59%

Istenem, de nagyon sajnálom... :( Valahol a szívem mélyén reménykedtem benne, hogy mégiscsak van szíve ennek a nőnek... De nincs.

Próbálj megnyugodni, és ha lassan visszatér az életed a normális kerékvágásba, akkor keresd meg azt a lányt, aki megérdemel Téged! Van ilyen és valahol vár Rád, ez biztos! Tudom, most nem ez a legfőbb gondod, ezért most először próbáld meg helyrerázni a lelkedet, legyél sokat a családoddal, barátaiddal és előbb-utóbb Rád talál, aki Téged vár, hidd el! :)

2012. márc. 13. 19:02
 69/70 anonim ***** válasza:
66%

Ne haragudj, de szerintem is a legjobban akkor jársz, ha véget vetsz ennek a kapcsolatnak.

Ha ennyire nem lehetett közöd a saját gyerekedhez, az ilyen önző nő inkább éljen egyedül....

Szívből sajnálom!

2012. márc. 13. 21:03
 70/70 anonim ***** válasza:
93%
sajnálom!:-((((
2012. márc. 20. 22:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!