Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mind ket szulo bele kell...

Mind ket szulo bele kell egyezzen az abortuszba ha 18 ev alatt van az illeto? . Az abortusznal mit csinalnak felvagjak az embert mennyi ideig tart az egesz mutet?

Figyelt kérdés
2009. aug. 16. 11:45
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Én úgy gondolom, hogy egy szülő beleegyezése elegendő. És nem vágnak fel, hanem a hüvelyeden keresztül szétvagdalva távolítják el a babát. De ez attól is függ, hogy hol tartasz a terhességgel, ha csak az elején vagy akkor gyógyszert kapsz amitől kijön. Én ilyeneket hallottam, tanultam. Sajnálom, hogy ez történt veled. A nőgyógyász egyébként minden ilyen kérdésedre választ fog adni.
2009. aug. 16. 11:55
 2/7 anonim ***** válasza:
76%

Magyarországon nem adnak olyan gyógyszert, csak külföldön!!! Itt műtéttel távolítják el a babát, ahogy leírta az első, de a gyógyszer az nem igaz!

Kapsz egy tágítót, ami erős fájdalmakat okoz, és ha eléggé kitágultál, akkor elkezdik a műtétet.

2009. aug. 16. 11:58
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
Én úgy tudom,hogy elég csak az egyik szülő engedélye. Az abortuszról meg annyit,hogy az első nap, mikor befektetnek, felrakják a tágítót,ami tényleg nagy görcsöket okoz,(ez az első éjszaka). A második napon,megcsinálják a műtétet,(gyógyszert még Mao.-n nem használnak,csak külföldön,ez igaz),aznap még bent tartanak a kórházba megfigyelésen,aztán majd a következő délelőtt engednek haza. De az is lehet,hogy már műtét után pár órával hazaengednek a szülő saját felelősségére. Viszont,ha hazamész saját felelősségre és esetleg estére belázasodnál,akkor vissza kell menni a kórházba,mert akkor valami gáz van,akkor elég szemetek tudnak lenni az emberrel. Remélem segítettem.
2009. aug. 16. 12:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ja,amúgy maga az egész műtét csk 10-15 perces. Az utolsó válaszadó voltam.
2009. aug. 16. 12:55
 5/7 anonim ***** válasza:
7%
Egy szülő elég. Kapsz tágítót ami eléggé fájdalmas utána műtenek. Kikaparják a babát onnan. Hány éves vagy amúgy? Gondolom milyen rossz most neked? Nem sajnálod a picit? Írj nyugodtan. Nekem missedem volt. Az is nagyon rossz. Nem akarok beleszólni de biztos hogy ezt akarod?
2009. aug. 16. 14:31
 6/7 anonim ***** válasza:
82%
Szegényt ne ijesztgessétek már azzal, hogy annyira fog fájni! Nekem sajnos 3-szor volt vetélés, missed ab. miatt műtét, de egyrészt egyáltalán nem görcsöltem egyszer sem, másrészt nem előző nap kellett befeküdni, hanem aznap reggel és délben már meg volt a műtét. Én nem lamináriát kaptam, hanem gyógyszeres tágítást. harmadik, de igenis van gyógyszeres magzatelhajtás Magyarországon. 3 hete voltam szintén műtéten a Szent Imrében és ott egy lány azt kapott. Na az tényleg fájdalmas állítólag.
2009. aug. 16. 17:57
 7/7 anonim ***** válasza:
39%

Ha nem vagy 18 ne tarsd meg eleg egyik szulo engedelye a mutet nem egy leanyalom de hat ez van ha felelotlen az ember en is voltam hasonlo helyzetben tanacsom ne tarsd meg mert elrontja az egesz eleted

M

2009. aug. 16. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!