Nekem miért nem lehet az abortuszba beleszólásom?
Kedves utólsó, tökéletesen igazad van, hogy majd később egy normális nőtől lehet gyereke... csakhogy ez a gyerek is az övé!!!! Az ő ÉLŐ gyerekét akarják megölni...
Nem tisztességes ez az egész. Egy nő dönthet pro vagy kontra, mert az ő teste, ő gyereke, a férfi meg nem, pedig az ő gyereke is ugyanúgy...
Nagyon nem vagyok abortuszpárti, nem vagyok képes azt a nőt megérteni, aki megöli a saját gyerekét, főleg nem akkor, ha áll mellette egy tisztességes férfi, tartós kapcsolat, még saját lakás is van, normális anyagi helyzet... Erre nincs mentség szerintem.
Kérdező, teljesen megértelek és mélységesen sajnállak. :-( Esetleg keress a youtube-on abortuszvideókat és nézesd meg a barátnőddel. Olyan is van fönn, ahol a babókát mutatják, ahogy fél és küzd az elkerülhetetlen ellen (csak erős idegzetűeknek, mert nagyon durva) megy olyan is, ahol azt mutatják végig, mit csinálnak a nővel, az se semmi látvány egyébként, premier plan-ban... Hátha ez elbizonytalanítja kicsit....
Nagyon-nagyon szurkolok neked!!!
Kérlek, mutasd meg neki ezt a képet és kérdezd meg: szerinte ez itt nem egy gyerek? (8 hetes volt :( )
Hát én téged őszintén sajnállak! Látszik,hogy rendes,igazi társra lelhet melletted az ember! És bocsi,de azt kell,hogy mondjam ez lány téged egy fikarsznyit sem érdemel meg...!
Szinte biztos vagyok benne,hogy nem fogja magát meggondolni!
Kívánom,hogy úgy alakuljon az életed ahogy szeretnéd!!!
Tényleg köszönöm mindenkinek, nagyon jól esik, hogy ennyien válaszolnak. Holnap megpróbálok hatni rá, bár szerintem a képekre és videókra is lesz kifogása. El fogom hagyni, ha hétfőn bemegy a kórházba, de attól nekem még nem lesz könnyű feldolgozni. Persze, biztos lesz másik gyerekem, legalábbis remélem, hogy lesz olyan nő, aki velem tervezi majd a családalapítást. De ő már akkor is az én gyerekem, nem egy törött bögre, ami helyett veszek újat. Lehet, hogy nem kellene ennyire a szívemre venni, de én mindig úgy gondoltam, hogy egy gyerek az első pillanattól az, és most is így gondolom. Csak méretbeli és fejlődésbeli különbségek vannak.
Ennek ellenére én "csak" az apjaként semmit nem tehetek, toporzékolhatok, sírhatok, attól ez még az anya döntése és csak az övé. Szerintem ez így nem igazán fair, persze senkire nem lehet ráerőltetni, hogy megszülje a gyereket, de az ellenkező esetben, ha meg az apa nem akarja, a nő megváltoztathatja az apa életét, mert akkor is felelnie kell gytartással pl. Ha el is megy az abortuszra a barátnőm, azért remélem már annyiból megérte kiírni a kérdést, h egy férfinak is lehet ugyanolyan fájdalmas az ab, és ez közös döntésnek kellene lennie :(
a legelső vagyok.
Majd írd meg, holnap, vagy holnapután, hogy mi lett a vége. köszönöm
Szurkolok, hogy meggondolja magát és észhez térjen.
Sok nő megijed egy ilyen hírtől, de az esetek 99%ban azért, mert kilátástalan helyzetben érkezik az a baba. De így? Így még szomorúbb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!