Nekem miért nem lehet az abortuszba beleszólásom?
Késői fogamzásgátlás? Tényleg ennyire buta?
A fogamzásgátlás MEGAKADÁLYOZZA, hogy megfoganjon a baba.
Az ABORTUSZ pedig arra van, hogy kikaparják a már megfogant és ÉLŐ magzatot.
Ezt azért mondd el neki, mert - nem akarlak megbántani - nagyon, de nagyon sötét leányzó lehet........
Azért írd meg majd hogy mi volt, és ne hagyd befolyásolni magad!!!! Ha megöleti a gyereketeket a te megkérdezésed nélkül, akkor semmi keresnivalója melletted. Ez tartsa benned a lelked, hogy itt nagyon sok felnőtt ember (többek között nő) ezt mondja!
Sokkal többet érsz nála.
23-as vagyok.
Az látszik, hogy egy intelligens, érzelemgazdag srác vagy, 5,5 éve együtt a barátnőddel, tehát ő sem lehet egy idióta, hiszen akkor nem lennétek együtt és nem szeretnél tőle gyereket. Ezért is gondoltam, hgy talán a családi háttérrel lehet valami. De ebben az esetben... Hááát, tényleg furcsa és nagyon sajnállak. A szülők is érdekesek lehetnek, ha nem szeretnének unokát. Minket 3 év után már nyüstöltek, hogy mikor tervezünk esküvőt, meg várják már az unokákat stb...
Lehet a sors akarta így. Most legalább megláttad, hogy később mi lett volna a buktatója a házasságnak. Még bőven van időd egy csupaszív, gyerekcentrikus lányt kifogni és egy olyan családba beházasodni, aki megérdemel téged.
Sajnálom, hogy ez most így alakult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!