Nekem miért nem lehet az abortuszba beleszólásom?
Lehet hogy ez butaság de szerintem elképzelhető hogy nem akar NEKED szülni szóval téged nem szeret eléggé ehhez...hogy örökre összekössön egy gyerek titeket...:(
Akkor pedig jobb is ha szakítotok :((
Milyen munkája lenne nyáron?
Sokan dolgoznak terhesen is, a végéig....én is dolgoztam terhesen és még államvizsgáztam is pár hónapos baba mellett...aki terhes lesz, attól még megmarad az élete, ha esetleg ettől félne..
Nagyon sajnállak téged,próbálj még addig vele beszélni.
Az abortuszos videó nézése lehet jó ötlet lenne,megmutatni neki,mit is csinálnak a gyerekével.
Remélem sikerül lebeszélned róla,mert így tönkreteszi mind a kettőtök életét.
Jó ötlet az abortusz-videó is, vagy a közös szívhang-hallgatás.
Ha ez sem segít, tudom, hogy fáj, mert egyszerre két fontos embert veszítesz, de benne már akkor sem tudnád ugyanazt a lányt látni, tuti annyi a kapcsolatotoknak, szóval jobb, ha véget vetsz neki.
És igen, elgondolkoztató: én szülés előtti hónapban hagytam abba a munkát. Nyáron még simán megcsinálhatná a számára fontos munkát terhesen is, ez nem ok, ez csak kifogás! Ez a lány nem akar gyereket, az, hogy majd 30 éves kora körül szeretne, az a kérdés halogatása. Ha egy stabil kapcsolatban, amikor minden adott, kicsivel hamarabb érkezik és nem kell, akkor nem fog kelleni később sem. Két embert sajnálok ebben a történetben, Téged és a gyereketeket. A lányt nem. Ő megérdemli, hogy egyedül maradjon.
Ugy látom fontosabb neki a munkája.ha X év mulva gyereket szeretne,akkor az nem ugy megy h akarok és lesz....ha egy ekkora döntést nem beszélt meg veled,a helyedben elgondolkodnék a továbbiakban hogy közös-e a jövőtök,a bizalmamat végképp elvesztené....
Amugy eszembe jutott nekem is rögtön h biztos tiéd a gyerek??Amugy a munka valoban nem kizáró ok sztem se.
Véletlenek nincsenek,nem véletlenül szeretne hozzátok érkezni éppen most az a csöppség!
Ne haragudj, de ritka kőszívű teremtés.........
Érdekes, hogy látja a magzatát és nem hatja meg. Mert oké, csak folt látszik, de ha van esze, akkor tudja, hogy az a folt él és dobog a szíve....az a folt a gyereke. Hogy ez nem hatotta meg, ne haragudj, de ez valóban egy racionális és érzelemmentes lényre vall. Ilyennel nem kötném össze az életem, mert ez lesz az, aki majd az istennek sem akar kiszállni a mókuskerékből, mert mindig lesz jó kifogás, hogy épp miért ne tegye.
És majd akarhat ő 30 évesen babát, ha a mostani abortusza miatt nem lehet. Mert ilyen is van, bizonyos százalék bizony nem eshet teherbe többet, és NEM Ő dönti el, hogy beletartozik-e abba a bizonyos százalékba, hanem az élet. Akkor legyen majd ilyen hideglelkű amikor hónapokig fog zokogni a negatív teszt miatt, vagy netán évekig.....eleget olvasok ilyen esetekről ezen az oldalon.
Egyébként küldd el neki mailben a válaszokat, lehet hogy jól összeveszik veled amiért kibeszélted őt idegenekkel, de sok joga nem lenne pörölni veled emiatt, mert ő meg a közös gyereketekről döntött egyedül, mégpedig úgy, hogy kikapartatja. Az százszorta rosszabb.
Én megmondanám neki a helyedben ezt:
"figyelj, akkor én most elhagylak, légy boldog. Ugyanis sok nőnek az abortusz miatt többé nem lehet gyereke, és én nem fogom megkockáztatni, hogy sosem lehetek apa. Apa akarok lenni, ez ugyanis az ÉN döntésem. Te is dönthettél a TE testedről, akkor én is az enyémről. Jó munkát."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!