Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, hogy terhes vagyok?

Lehetséges, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Legutoljára dec. 13.-án voltunk együtt a párommal, megszakításos módszerrel, rá másfél-2 hétre, furcsa tüneteim voltak, ami miatt terhességre gondoltam (hányinger,émelygés,de legelőször az tünt fel, hogy a nemvárt előtt egy héttel furcsán görcsölt a hasam, minden nap) Végül megjött a menstruációm, de eléggé szokatlan volt, néha több óráig semmi se jött, és nekem az első 3napba szinte ömleni szokott, utolsó 3napba meg szinte végig csak barnázás volt (de ugyanúgy 6napig tartott, és volt közbe erős vérzés is). Továbbá teljesen más módon fájt a hasam, volt hogy iszonyatosan rosszul lettem... Azóta már el is felejtettem, hogy terhességről lehetne szó, de a tünetek azóta is megvannak, émelygés,fáradékonyság, gyakori vizelés illetve hasmenés... és a hasgörcs (olyan érzés mintha húzódna a méhem), folyamatosan, és eléggé fel vagyok puffadva. Esetleg lehetséges, hogy még is terhes vagyok, vagy van valamilyen egyéb betegség, ami alhasi görcsöket (többnyire fájdalom nélkül) okoz?
2012. jan. 17. 02:31
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
jézusom... kiborultam. hogy lehet egy ekkora cisztára egy szaros teát felirni?? egyből menni kéne a kórházba vagy valami.. el nem tudom képzelni hogy fér belém egy 14centi szélességü és 11 centi hosszúságú valami...
2012. jan. 18. 14:24
 32/40 anonim ***** válasza:

Második vagyok!

Basszus!Most olvasom mi van!:S

Mi a tanulság:Ha valami fura egyből doki!És sajnos ez MINDIG beigazolódik!

Semmi baj,nem kell egyből falnak menni!Nemrég olvastam valamelyik kérdésben(remélhetőleg a tiédben) hogy 7cm-ről vissza húzódott beavatkozás nélkül!

A tea nem biztos hogy rossz ötlet,régen nagyon sok mindent azzal gyógyítottak meg!

Egyenlőre ne parázz!Idd a teát,gondolj arra hogy elmúlik gyorsan és minden rendben lesz!

Ha jövő7en nem kecsegtet valami jó hírrel az orvos,menj el egy másikhoz és kérd ki annak is a véleményét hogy biztosra megnyugodj!

Szorítok nagyon hogy ne legyen baj és tájékoztass hogy mi újság!

2012. jan. 18. 18:23
 33/40 A kérdező kommentje:
Hát, nem hinném, hogy lesz valami komolyabb gond. Max műtét..:) Csak durva, hogy milyen nagy... Köszi! Írok majd!
2012. jan. 18. 20:53
 34/40 anonim ***** válasza:
Most tudtam csak jönni.Elolvastam és elképedtem.Először is próbálj megnyugodni,és iszogasd a teát.Remélem és szorítok Neked,hogy ez is olyan felszívódós ciszta legyen!Viszont én is azt javaslom,hogy kérd ki másik orvos véleményét is.Tiszta szívből kívánom,hogy felszívódjon!
2012. jan. 18. 21:41
 35/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2012. jan. 18. 21:49
 36/40 A kérdező kommentje:
És szerintetek, ha infralámpát használok a hasamra, akkor az nem fogja súlyosbítani a helyzetet ugye?
2012. jan. 18. 21:51
 37/40 anonim ***** válasza:
Nekem a menzesz görcsökre jó szokott lenni,mert jól esik neki.Erről jó lenne megkérdezned a nőgyógyászt,mert nem tudom,hogy reagálhat rá a ciszta.Anyukád mit szólt hozzá?
2012. jan. 18. 22:10
 38/40 A kérdező kommentje:
hát nem örült neki.. de amúgy volt már neki is, neki ki is repedt régen :S
2012. jan. 18. 22:14
 39/40 anonim ***** válasza:
Szegény...:( Biztos idegeskedik emiatt és aggódik érted!Most lépek,mert hulla vagyok...Vigyázz magadra,iszogasd a teát,és próbálj megnyugodni.Jó éjt Neked!
2012. jan. 18. 22:22
 40/40 A kérdező kommentje:
Jóéjt!:)
2012. jan. 18. 22:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!