Terhes lehetek?
Figyelt kérdés
2hete kedden volt egy gumibalesetunk a ferjemmel.nem vettem be 72orasat mert megtartanank ugy is.mult vasarnap meg is jott egy nappal korabban es egy nappal tovabb is tartott.bő verzes.de azota is kicsit fura a gyomrom.de lehet mar bebeszelem.nektek mi a velemenyetek?elore is koszonom.2012. jan. 16. 09:31
1/3 anonim válasza:
Kb. ovu után voltatokakkor együtt,ha a ciklusod rendszeres! Szerintem nem vagy terhes,de ez csak az én véleményem! :)
2/3 anonim válasza:
Szerintem se vagy terhes. Már túl voltál a peteéréseden, a mensid is megjött. Ha esetleg nem múlik el, és erősödnek a tünetek, akkor próbálj be egy tesztet.
3/3 anonim válasza:
Ez valami más lehet nem terhesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!