Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
1 hónapja rendszeresen lefekszek a barátommal.védekeztünk egyszer sem szakadt el az óvszer.A menstruációm is megjött múlt héten öt napig tartott.De most vasárnap elájultam és nem vagyok az az ájulós típus.Viszont már egy hete hólyaghurutom van és Vasárnap már a hasam is fájt tőle és a torkom is begyulladt.
2012. jan. 16. 22:31
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Terhesség alatt nem gyakori az ájulás, a kettőnek semmi köze egymáshoz. Nem kell egyből erre gondolni, ha nincs rá ok. Vizsgáltasd ki magad rendesen.
2012. jan. 16. 22:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem sem vagy terhes.
2012. jan. 16. 22:37
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát inkább valami vírust kaptál el. A hólyaghurutnak szép kis szövődményei lehetnek, menj el orvoshoz, ad antibiotikumot.
2012. jan. 16. 22:47
 4/9 A kérdező kommentje:
Elmentem kaptam is antibiotikumot csak a környezetem belém beszélte a terhességet.
2012. jan. 16. 22:51
 5/9 A kérdező kommentje:
csak a háziorvos egyáltalán nem foglalkozott az ájulással.
2012. jan. 16. 22:57
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem vagy terhes. Az ájulás azért ritka, inkább filmekben jellemző a terhességekre. Azt érdemes lenne kideríteni, miért ájultál el.
2012. jan. 16. 23:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem vagy várandós!
2012. jan. 17. 00:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Biztosan nem terhességtől ájultál el. Ha tinédzser vagy, és kevés folyadékot iszol, plusz rájön az egészre egy betegség, ami folyadékigényes (márpedig a hurut igencsak sok folyadékot elvon a szervezettől), akkor azért ájultál el, mert nem volt kellőképp hidratálva a szervezetet. Igyál több folyadékot, alapból is, de betegség esetén pláne!!!
2012. jan. 17. 08:38
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. jan. 17. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!