Lehetek-e terhes?
Hello! Egyszer történt egy baki, ami után én bevettem 36 óra után egy eseményutáni tablettát. Utána ugye megjött 5 napra rá a mentruációm, és akkor a barátom azt mondta, hogy menstruáció alatt nem birok teherbeesni.
AA kérdéseim a következők:
- Ez igaz, hogy menstruáció alatt nem birok teherbe esni?
-Ez a mostani mentruáció, amit ugye az eseményutáni váltott ki, ez rendes menstruáció volt? 3-ik napon már alig volt meg, és ebben a árom napban az első nap, és a második nap is lefeküdtünk egymással.
Kérlek kiméljetek meg a negativ jellegű kérdésektől. Köszönöm.
Ne haragudj, de nem értem.
Egyszer történt egy baki, bevetted az eseményutánit, majd ezután ÚJRA védekezés nélkül szexeltetek?
Ha igen, akkor csak gratulálni tudok. Teherbe akármikor lehet esni, csak az esélye más. Menstruáció alatt kisebb az esélye, de attól még előfordulhat.
Feltételezem nem akarsz gyereket, ha ez így van, akkor VÉDEKEZZ!
A pasid nem fog helyetted abortuszra menni, nem kell lemondania a testében hordott gyerekről, és nem is teszi tönkre egy tiniként vállalt gyerek - ellentétben veled.
Ha már van eszed szexelni, akkor legyen védekezni is. Te jó ég.
Megnyugtatlak, nincs negatív jellegű kérdésem. Sőt kérdésem sincs.
1: "Baki" és 36 órás után úgy ba.szol, hogy nem védekezel csak azért se. Miért? Mert a barátod szerint nem kell a gumi. Naná, nem ő esik teherbe.
2: De, a spermium akár 4-5 napig életben marad a hüvelyben, és ha az alatt peteérésed lenne, hát pont teherbe esel.
3: Ez NEM rendes vérzés volt, tehát a kutya meg nem mondja neked, mikor lesz peteérésed, semmilyen számítással.
4: Nyitva van a méhszájad, könnyű átjáróház minden fertőzés számára, te meg védekezés nélkül ba.szol. Az legyen a legkisebb bajod, ha teherbe estél. A legnagyobb az lesz, mikor akkor se sikerül, mikor nagyon szeretnél, mert jóképű HPV fertőzés meddővé tett. Majd gondolj erre az esetre akkor...
5: Nem, nem rendes menstruáció volt, a lórúgásnyi hormon lerúgja a méhfalad, ha volt magzat, akkor abortáltad.
Rendes mensi az, ami hó végén következik be MAGÁTÓL, ha nem vagy terhes, és normális mennyiségben, rendes ideig tart.
Azt nem értem, hogy lehet annyi eszed, hogy most MAJDNEM teherbe esel, és kutyaharapást szőrével: többször is védekezés nélkül kufircolsz. Szerintem teljesen felesleges volt felborítani a hormonháztartásod a tablettával, úgyis addig csináljátok ezt, amíg teherbe esel.
Ja, és most nincs esemény utáni fél évig! Szóval most is hiába rongyolsz be a dokihoz, hogy hoppá, megint kéne.
Ha a barátod azt mondja, hogy piros melltartóban nem eshetsz teherbe, vagy ha állva szexeltek, akkor is higgy neki! Sokszor csinált már ilyet, és látod: nem lett terhes, tehát működik!
Felelősségteljes pali lehet ez is.
Gondolom, még soha nem szexelt gumi nélkül, úgyhogy nem áll fenn a lehetősége fertőzéseknek....
Ha mégis, majd kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!