Miert erzem azt, h megis terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Mar 4 napja kesik, csinaltam tesztet es negativ lett! Sokat jarok pisilni, mas tunetem nincsen!2012. jan. 16. 12:37
1/11 anonim válasza:
Nekem sem volt tunetem elmentem dokihoz az hazakuldott hogy menjek majd 1 hét mulva és baba lett:)azért még csinálj tesztet:)
2/11 anonim válasza:
Máskor nem szokott késni? Ha nem,akkor pár nap múlva újra teszt! :)
3/11 anonim válasza:
Na, valami fejlemény, hogy felhoztad a kérdést?
4/11 A kérdező kommentje:
A masodik es harmadik teszt negativ, a negyedik halvany de pozitiv, az otodik reggeli vizeletbol egyertelmuen negativ!
2012. jan. 19. 09:39
5/11 anonim válasza:
Most akkor mikor teszteltél utoljára? Ezt nem értem! :(
7/11 A kérdező kommentje:
Vasarnaptol mindennap egyet!
Vasarnap-negativ
Hetfo-negativ
Kedd-negativ
Szerda-halvany pozitiv (clearblue)
Csutortok-negativ
2012. jan. 19. 09:49
8/11 anonim válasza:
óóóó, miért nem mondtad, hogy clearblue a pozitív? :)) akkor nincs baba. Az gagyi, csak az ára nem az :)
Ugye te kérdezted a másik 4 tesztes kérdést is?
9/11 A kérdező kommentje:
Igen, en!Szerintem se vagyok terhes mar, ma mar kikellett volna mutatnia.
2012. jan. 19. 09:56
10/11 anonim válasza:
Van akinek a nem várt napjától számított 1-2 hét múlva pozitív! De ha neked ennyire rendszertelen,akkor lehet nincs baba! :( De ne keseredj el,jön,ha jönni akar,ha itt az ideje! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!