Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, hogy terhes vagyok?

Lehetséges, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Legutoljára dec. 13.-án voltunk együtt a párommal, megszakításos módszerrel, rá másfél-2 hétre, furcsa tüneteim voltak, ami miatt terhességre gondoltam (hányinger,émelygés,de legelőször az tünt fel, hogy a nemvárt előtt egy héttel furcsán görcsölt a hasam, minden nap) Végül megjött a menstruációm, de eléggé szokatlan volt, néha több óráig semmi se jött, és nekem az első 3napba szinte ömleni szokott, utolsó 3napba meg szinte végig csak barnázás volt (de ugyanúgy 6napig tartott, és volt közbe erős vérzés is). Továbbá teljesen más módon fájt a hasam, volt hogy iszonyatosan rosszul lettem... Azóta már el is felejtettem, hogy terhességről lehetne szó, de a tünetek azóta is megvannak, émelygés,fáradékonyság, gyakori vizelés illetve hasmenés... és a hasgörcs (olyan érzés mintha húzódna a méhem), folyamatosan, és eléggé fel vagyok puffadva. Esetleg lehetséges, hogy még is terhes vagyok, vagy van valamilyen egyéb betegség, ami alhasi görcsöket (többnyire fájdalom nélkül) okoz?
2012. jan. 17. 02:31
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
de nem igazán feszül,meg semmi.. csak úgy hirtelen elég sokat nőtt
2012. jan. 17. 20:45
 12/40 anonim ***** válasza:
Mennyit émelyegsz?Fáradékonysággal hogy állsz?Szagok nem zavarnak?
2012. jan. 17. 20:48
 13/40 A kérdező kommentje:
hát.. szinte állandóan fáradt vagyok, rengeteget alszom... elég sokat émelygek, naponta 1szer 2szer hányingerem van...szinte egész nap nincs étvágyam, de van egy pont minden nap mikor rám jön az evés roham, egyik nap a ketchupot kívántam őrületesen, másik nap az uborkát... a szagok annyira nem zavarnak, néha van egy két ilyen dolog hogy mosogatószer szagúnak éreztem a kávét és nem bírtam meginni meg ilyenek :D nem tudom lehet, hogy csak bemesélem... legalábbis remélem.. de az utóbbi pár hétben nem is gondoltam erre, hogy terhes lehetnék, a tünetek még is maradtak :S főként a hasgörcsölés.. az nem múlik soha.
2012. jan. 17. 20:55
 14/40 A kérdező kommentje:
és kb 15 percenként pisilnem kell :S
2012. jan. 17. 20:56
 15/40 anonim ***** válasza:
Úgy gondolom a tüneteid alapján,hogy várandós vagy.Amikor vártam a lurkómat akkor az elején a szagok nagyon zavartak.Főleg a pörkölt alap illata,ahogy sült a hagyma.Hú,attól teljesen hányingerem lett.
2012. jan. 17. 21:23
 16/40 A kérdező kommentje:
hát én azért inkább abban reménykedem, hogy valami más bajom van... nem mintha beteg akarnék lenni, de 19 éves vagyok, és a barátommal már szakítottunk amúgy is:S
2012. jan. 17. 21:26
 17/40 anonim ***** válasza:
Hát akkor jelen esetben rosszkor jönne a pici...Viszont a cisztától és egyéb női bajoktól felborulhat a hormonháztartásod és produkálhat érdekes tüneteket.Ha mész orvoshoz,majd írd meg mi lett az eredmény.Jó éjt!
2012. jan. 17. 21:36
 18/40 A kérdező kommentje:
Oké, köszi:) de majd csak 30.-a körül tudok elmenni az orvoshoz.
2012. jan. 17. 21:38
 19/40 A kérdező kommentje:
Lenne még egy kérdésem. Az van egy ilyen masszírozós infralámpám, és az néha szokott használni a görcsölő hasamra, és kellemes érzés. Viszont ha esetleg terhes lennék, az káros a babára ilyen korai szakaszban? Ha terhes lennék, a 8. hétben lennék kb.
2012. jan. 17. 22:04
 20/40 anonim ***** válasza:
nem akartam a lelkedbe taposni a valaszommal (elso vagyok/voltam), ne haragudj ha megbantottal, de azt azert lassuk be, hogy nem te vagy a felelosseg mintakepe
2012. jan. 18. 03:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!