Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, hogy terhes vagyok?

Lehetséges, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Legutoljára dec. 13.-án voltunk együtt a párommal, megszakításos módszerrel, rá másfél-2 hétre, furcsa tüneteim voltak, ami miatt terhességre gondoltam (hányinger,émelygés,de legelőször az tünt fel, hogy a nemvárt előtt egy héttel furcsán görcsölt a hasam, minden nap) Végül megjött a menstruációm, de eléggé szokatlan volt, néha több óráig semmi se jött, és nekem az első 3napba szinte ömleni szokott, utolsó 3napba meg szinte végig csak barnázás volt (de ugyanúgy 6napig tartott, és volt közbe erős vérzés is). Továbbá teljesen más módon fájt a hasam, volt hogy iszonyatosan rosszul lettem... Azóta már el is felejtettem, hogy terhességről lehetne szó, de a tünetek azóta is megvannak, émelygés,fáradékonyság, gyakori vizelés illetve hasmenés... és a hasgörcs (olyan érzés mintha húzódna a méhem), folyamatosan, és eléggé fel vagyok puffadva. Esetleg lehetséges, hogy még is terhes vagyok, vagy van valamilyen egyéb betegség, ami alhasi görcsöket (többnyire fájdalom nélkül) okoz?
2012. jan. 17. 02:31
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
Vegyél egy terhességi tesztet és menj orvoshoz.Lehetsz terhes.A megszakításos módszer nem épp a legjobb védekezés.Úgy se ér semmit,ha utána még visszarakja.Az csak arra jó,hogy te ne legyél teljesen olyan,és,hogy a pasi sík ideg legyen,hogy mikor kell kivenni.Úgyhogy lehetsz terhes,sőt szerintem elég nagy a valószínűsége,hogy az vagy.Menj orvoshoz mindenképp.
2012. jan. 17. 05:26
 2/40 anonim ***** válasza:

A Pearl index szerint 100 nőből 35 lesz terhes egy év alatt megszakításos módszerrel!(remélem jól emlékszem)

Én 10 éve élek szexuális életet 3 partnerem volt és csak a kapcsolat elején használtunk gumit utána csak megszakításos módszer volt,még sem voltam még egyszer sem terhes!

Persze nem bátorítalak mert ez nem azt jelenti hogy te sem lehetsz,de azért túldramatizálni sem kell ezt a módszert!

A menstruáció nem mindig ugyan olyan,hónapról hónapra változhat!Nekem van hogy meghalok úgy görcsöl mindenem,még a lábujjam is,de van hogy mintha semmi sem történne!

Hogy megnyugodj csinálj egy tesztet(500Ft)!

2012. jan. 17. 08:20
 3/40 A kérdező kommentje:
nem kéne egyből ilyen alpári módon válaszolni...19éves vagyok, még tanulok, nemigazán van jelenleg még 500ftom se h tesztet vegyek, nőgyógyásznál meg még sosem voltam, és eléggé parázok tőle..csak annyit szerettem volna tudni, hogy mennyi az esély re, illetve hogy milyen fajta betegségek okoznak ilyen alhasi görcsöket... de orvoshoz valószinüleg mindenképpen el fogok menni, mert lassan már egy hónapja görcsölget a hasam, és ez tutira nem normális.
2012. jan. 17. 17:28
 4/40 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Második válaszoló vagyok!Kinek írod ezt a választ?Láttam hogy 10 óra felé is jött válaszod de nem bírtam megnézni,de lehet csak nekem írja ki rosszul!:S

Ha nekem szánod akkor nem értem miért,nem bántásból írtam az 500Ft-ot,meg a többit sem!Ha te ennek vetted akkor sajnálom!

Egyébként (ezt sem rossz indulatból)de 19 évesen nekem volt cigire meg hétvégi bulikra 500Ft-om akkor gondolom neked is van,vagy ha nincs,anyukád,vagy egyik barátnőd vagy épp a párod csak tud adni!Az orvos meg ingyenes ha nem magánhoz mész!Beballagsz a helyi kórházba vagy SZTK-ba és adnak időpontot!19 évesen azért nem árt egy rutin vizsgálat!Nem kell félni tőle!Annyiból áll hogy rákérdez a menstruációdra,a szexuális életedre,felnyúl meg tapogat ami abszolút fájdalom mentes és ennyi!Senki nem halt még bele!:)

Itt pontosan senki nem fogja tudni megmondani mi lehet a "bajod"!Tanácsból meg nem fog kiderülni sajnos!

2012. jan. 17. 18:07
 5/40 anonim ***** válasza:
Jah és a hasgörcs és mensi késés,kimaradás cisztás tünet,de most ez sem biztos egy pillanatig se!Ijesztgetni meg szerintem felesleges vaktára!Előző voltam!
2012. jan. 17. 18:09
 6/40 A kérdező kommentje:
Nem neked írtam, hanem az elsőnek. :) És igen tudom, csak az utolsó mensi elött 1nappal csináltam már tesztet, meg közbe is egyet, akkor még negatív volt, és valószinüleg, hogy nem az a bajom hogy terhes vagyok, nem akarok feleslegesen megint venni egy tesztet... Csak néha már kétségbeesem kicsit, akkor írtam ide is :D De elfogok menni az orvoshoz anyuval, és akkor majd minden kiderül:) Azért köszi!
2012. jan. 17. 18:28
 7/40 A kérdező kommentje:
ja de most nézem, hogy az első komment már el is tünt, és helyette vmi más van.. hát ezt mostmár nem értem:D
2012. jan. 17. 18:30
 8/40 A kérdező kommentje:
Na de mindegy is, köszi mindenkinek!
2012. jan. 17. 18:31
 9/40 A kérdező kommentje:
Egyébként meg a mellem is sokkal nagyobb, mint egy hónappal ezelött... Még mensi elött se szokott ilyen nagy lenni
2012. jan. 17. 18:33
 10/40 anonim ***** válasza:
Ha a melledet is nagyobbnak érzed,akkor már sokkal nagyobb az esélye a terhességnek.
2012. jan. 17. 20:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!