Lehetséges, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Legutoljára dec. 13.-án voltunk együtt a párommal, megszakításos módszerrel, rá másfél-2 hétre, furcsa tüneteim voltak, ami miatt terhességre gondoltam (hányinger,émelygés,de legelőször az tünt fel, hogy a nemvárt előtt egy héttel furcsán görcsölt a hasam, minden nap) Végül megjött a menstruációm, de eléggé szokatlan volt, néha több óráig semmi se jött, és nekem az első 3napba szinte ömleni szokott, utolsó 3napba meg szinte végig csak barnázás volt (de ugyanúgy 6napig tartott, és volt közbe erős vérzés is). Továbbá teljesen más módon fájt a hasam, volt hogy iszonyatosan rosszul lettem... Azóta már el is felejtettem, hogy terhességről lehetne szó, de a tünetek azóta is megvannak, émelygés,fáradékonyság, gyakori vizelés illetve hasmenés... és a hasgörcs (olyan érzés mintha húzódna a méhem), folyamatosan, és eléggé fel vagyok puffadva. Esetleg lehetséges, hogy még is terhes vagyok, vagy van valamilyen egyéb betegség, ami alhasi görcsöket (többnyire fájdalom nélkül) okoz?2012. jan. 17. 02:31
21/40 A kérdező kommentje:
:D oké..
2012. jan. 18. 04:06
22/40 anonim válasza:
Az infralámpa káros hatásairól sajnos nem tudok semmit.Nekünk is,a gyerkőc is szokta használni néha.Magzatra sajnos nem tudom,hogy veszélyes-e.Szerintem nem.De ennek utána kéne olvasni.Kerestél már valami hasonló cikket a neten?Találtál valamit?
23/40 A kérdező kommentje:
hát feltettem külön kérdésbe, meg utána is olvastam picit, elvileg nagyon nem szabad használni hasra terhesség alatt, mert ugye kitágítja az ereket, vérbőséget okoz, és elmehet tőle a baba:S Remélem ha esetleg tényleg terhes vagyok, akkor nem ártott, mert párszor már használtam az elmúlt hetekben.. de nem sokat. Amúgy ma megyek orvoshoz, inkább nem várok vele tovább, elmegyek egyedül is..:)
2012. jan. 18. 07:49
24/40 anonim válasza:
Majd írj,hogy mi volt.Nyugi,ne izgulj,egyedül is el tudsz menni.Sőt,lehet,hogy csak időpontot adnak.Nálunk először csak időpontot adnak a kartonozóba.
25/40 A kérdező kommentje:
hát remélem már ma bekerülök, nem akarok már többet várni :S és ha nem küld el ultrahangra, én biztos kikönyörgöm..:D
2012. jan. 18. 08:39
26/40 anonim válasza:
Melyik városban élsz?Elkísérlek ha gondolod,ma épp ráérek.Bár annak a valószínűsége,hogy egy városban lakunk,minimális az esélye...
27/40 A kérdező kommentje:
Budapest:D
2012. jan. 18. 09:11
28/40 anonim válasza:
Csupán egy félország van köztünk...:)
29/40 A kérdező kommentje:
van egy 14x11centis cisztám.....
2012. jan. 18. 14:06
30/40 A kérdező kommentje:
ez nagyon durván nagy amúgy:S és felírt nekem egy TEÁT.. és, hogy menjek vissza 1 hét múlva. de szerintem ebből tuti műtét lesz
2012. jan. 18. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!