Mennyi az esélye, hogy terhes vagyok? Valaki segíttene?
Figyelt kérdés
December 25-én jött meg az utolsó menstruációm. már múlt héttöl minden nap hányingerrel kelek fel és ez egész nap tart. nembirok ránézni a kajákra még inni sem birok anynira hányingerem van. a hasam is nagyon fáj allul. lehetséges, hogy terhes vagyok? vagy ennek semmi esélye? a tünetek jelentkezhetnek iylen hamar?2012. jan. 16. 08:24
1/9 anonim válasza:
Akár lehetsz az is. Ha éltél szexuális életet akkor van rá esély.
2/9 A kérdező kommentje:
igen. de ezek a tünetek jelentkezhetnek iylen hamar is akár?
2012. jan. 16. 08:42
3/9 anonim válasza:
hány napos a ciklusod??mikor volt ovud??
4/9 anonim válasza:
hát ha terhes is vagy akkor ezek a tünetek nagyon korai nem hinném hogy terhesség miatt van, hacsak már a december 25.-i menzinél is terhes voltál akkor nem korai,szerintem inkább más az ok.
5/9 A kérdező kommentje:
köszi utolsó válaszoló. Énis amugy ugy gondolom mind te hogy ez tul korai lenne
2012. jan. 16. 08:59
6/9 anonim válasza:
Nem egy embert írta már,hogy mensi közben,közvetlen utána esett teherbe,és amikor ovunak kellett volna lennie,már pozit tesztel... Tehát elképzelhető,ha 25-30-ig megvan,te 1-jén már aktív szexuális életet éltét,hogy most 16-án már babát vársz! A tünet korai,de vannak csodák! :) Ne add fel! Ha most mégsem,majd következő hónapban,vagy ovukor még van esély! :)
7/9 anonim válasza:
Nagyon korai lenne szerintem más okozza.
8/9 anonim válasza:
A hányinger nem korai tünet,a fogantatás utáni időszakban, a menses előtt még biztosan nem érezhető.Legkorábban az 5.-6. héten jelentkezik a hányinger és a hányás.
Ha tényleg mensi után estél teherbe akkor max cicifájdalom egy kis hasszurka lehetséges,de ez sem törvényszerű!Valaki semmit nem érez!
Lehet valami vírus,de ki tudja...ha nem jön meg csinálj tesztet!
9/9 anonim válasza:
Hát én egy nappal azelőtt, hogy meg kellett volna jönnie, már hánytam, ráadásul a nagykönyv szerint legkésőbb addigra, hogy mocorog a baba már el kell múlnia a rosszulléteknek. Hát most 23 hetes vagyok, kirúgja az oldalam, de a szagok, amelyektől hányok, azok stagnálnak. A tünetek erőssége és jelentkezése ennyire nem belőhető, a hormonokra való érzékenységtől függ. Korábbi peteéréssel akár lehet is, de az ilyen "mennyi az esély hogy terhes vagyok?" kérdésekre a terhességi teszt tud válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!