A pé-kor felmegy a hő! Tüsző repedéskor le! A pé után hány nappal van a tűszőrepedés és hány napig tart! és honnan lehet tudni, hogy megtörtént?
Figyelt kérdés
pé-kor petefészkemnél szurkált ebből gondolom,hogy megvolt a pé-m!ez a fájdalom 3 napig tartott!!rá két napra 36,1 mértem utána 36,3 ma meg 36,2!!most akkor mi van??2012. jan. 5. 10:00
81/94 A kérdező kommentje:
szia!!köszi a kérdést!!még mindig 36,8 a hőm!!semmi váltózás!!talán annyi,hogy talán a mellbimbóm kicsit jobban érzékeny!!még mindig nem görcsölök!!megpróbálok ma tesztelni!!hátha mutat valamit!!szerinted??
2012. jan. 14. 10:41
82/94 anonim válasza:
épp az elöbb jött meg.hát letörtem,de sebaj,majd a következő hónapban sikerül.de öröm az ürömben,hogy esik a hó,igaz verőfényes napsütés van mellé.
83/94 A kérdező kommentje:
sajnálom,hogy megjött!!nekem még nem de a tesztet se csináltam meg még!!nálunk is süt a nap és hideg szél fúj!!nem esik a hó!!nem hiányzik!!a clearblue mennyire megbízható??nem digitális!!mennyire érzékeny??írj ha vagy!!
2012. jan. 14. 13:06
84/94 anonim válasza:
köszi,sebaj,majd legközelebb.igazából,nem is bánkódom,valahogy felkészültem rá,hogy megjön.
én ugy tudom h az a teszt elég megbízható,de szerintem először reggeliből csinálj majd,hátha délutáni még nem mutatja ki.
85/94 A kérdező kommentje:
figyi holnap írok mert elég fáradt vagyok!!nem tudom mi van velem!!de holnap feltétlenül írok!!de a tesztet még nem csináltam meg!!még várok vele!!biztosra akarok menni!!szia!!puszi!!kitartás!!csak össze fog egyszer jönni a baba!!attól függetlenül ha már van is!!
2012. jan. 14. 15:30
86/94 A kérdező kommentje:
szia!!remélem azért,hogy neked megjött azért írsz!!na ma 36,6 mértem reggel (3:35-kor)de most amikor felébredtem 36,9 mértem!!na most mi van??nem értem!!meg fog jönni??még eddig úgy néz ki nem fog megjönni!!szerinted??írj ha vagy!!mert kellene egy kis tanács!!
2012. jan. 15. 10:15
87/94 anonim válasza:
hát tanácsot nem,de egy kis bíztatást adok.nyugi,ebből még akkor is bármi lehet,lehet h nem aludtál olyan jól,vagy valami,amiért lejjebb esett.tesztelsz v.mikor?attól h megjött nekem,azért még maradok.ha gondolod akár írhatsz privit is és folytathatjuk ott a beszélgetéseket.
88/94 A kérdező kommentje:
oké!!írok prívit!!
2012. jan. 15. 15:05
90/94 A kérdező kommentje:
hát ez most ilyen!!nem igazán tudom milyen a pcos görbe!!
2012. jan. 27. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!