A pé-kor felmegy a hő! Tüsző repedéskor le! A pé után hány nappal van a tűszőrepedés és hány napig tart! és honnan lehet tudni, hogy megtörtént?
Figyelt kérdés
pé-kor petefészkemnél szurkált ebből gondolom,hogy megvolt a pé-m!ez a fájdalom 3 napig tartott!!rá két napra 36,1 mértem utána 36,3 ma meg 36,2!!most akkor mi van??2012. jan. 5. 10:00
21/94 anonim válasza:
ebben a ciklusban már nem. Mérheted míg meg nem jön, hátha kisül belőle valami, vagy valaki:)
22/94 A kérdező kommentje:
hát veszteni nem vesztek semmit!!te is szeretnél babát??
2012. jan. 5. 16:48
23/94 anonim válasza:
Én már 16 hetes vagyok, mutattam is a görbém, 4,5 évet vártunk rá:))
24/94 A kérdező kommentje:
ja igen!!bocsi!!fgyetlen voltam!!gratulálok!!majd holnap írok!!remélem itt leszel!!remélem feljebb megy a hőm!!jó éjt és szép álmokat!!netti!!
2012. jan. 5. 20:29
25/94 A kérdező kommentje:
szia!!ma feljebb ment a hőm 36,4 volt!!tüszőrepedés után mennyivel kellene feljebb mennie a hőnek??hány tizeddel??még mindig nem hiszem,hogy volt pé-m és tüszőrepedésem!!szerinted??netti!!
2012. jan. 6. 11:45
26/94 A kérdező kommentje:
szia!!akkor marad a bizonytalanság!!sajnos!!nem tudom mi tévő legyek!!
2012. jan. 6. 11:47
27/94 A kérdező kommentje:
vagy így is bizonytalan még??
2012. jan. 6. 11:49
28/94 anonim válasza:
Az emelkedés mértéke mindegy, csak magasabb legyen a leesettnél:)
29/94 A kérdező kommentje:
ahogy a kérdésbe is írtam annyi volt a hőm!!tehát ma reggel 36,4 volt!!most ez jelent valamit??vagy semmit??
2012. jan. 6. 13:40
30/94 anonim válasza:
Ezt csak később lehet megmondani, mikor több napont fent marad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!