Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi van akkor, ha nem akkor...

Mi van akkor, ha nem akkor szabadul ki a petesejt, amikor megtörténik a tüszőrepedés, hanem csak néhány nappal később amikor már magas hőt mérünk?

Figyelt kérdés

Mert akkor hiába időzítünk jól (2 napi szex)...ha utána meg már túl sok a szex...lehet hogy ezért nem sikerül?

Én hallottam olyat, hogy nem biztos az, hogy rögtön ki is szabadul a petesejt amikor még alacsony a hő...csak a tüszőrepedés történik meg.

2011. máj. 2. 19:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Az már mindegy mert akkor a petesejt már elhalt, ilyenkor szokott cisztát okozni.
2011. máj. 2. 19:35
 2/3 A kérdező kommentje:

De ha már folyamatosan magas hőt mérünk, az nem azt jelenti, hogy normálisan megtörtént a tüszőrepedés és kiszabadult a petesejt is? Abból is lehet ciszta? A ciszta nem akkor van, ha utána nem lesz folyamatosan magas hő??

Tényleg hallottam olyat, hogy amikor már 4. napja magas hőt mért aznap esett teherbe...mert előtte nem is voltak együtt, amikor az állítólagos tüszőrepedés megtörtént...

2011. máj. 2. 19:39
 3/3 anonim ***** válasza:

lehet épp beteg volt, csak azt nem jegyezte fel.

a hő emelkedése a progeszteron termelődés miatt emelkedik meg, a progeszteron pedig tüszőrepedés után kezd el termelődni, amit a tüszőből kiszabaduló folyadék, a sárgatest kezdi termelni. Tehát ha nem betegség miatt emelkedik a hő és több napig magasan marad, akkor megtörtént az ovuláció.

2015. szept. 16. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!