Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A pé-kor felmegy a hő! Tüsző...

A pé-kor felmegy a hő! Tüsző repedéskor le! A pé után hány nappal van a tűszőrepedés és hány napig tart! és honnan lehet tudni, hogy megtörtént?

Figyelt kérdés
pé-kor petefészkemnél szurkált ebből gondolom,hogy megvolt a pé-m!ez a fájdalom 3 napig tartott!!rá két napra 36,1 mértem utána 36,3 ma meg 36,2!!most akkor mi van??

2012. jan. 5. 10:00
 51/94 anonim ***** válasza:
mondjuk én még napközben nem próbáltam mérni a hőm,de most megmértem.reggel 37 volt és most is.érdekes.akkor valószínű azért mutatott akkora leesést,mert nem aludtál jól.majd reggel kiderül,de nem tudom,szerintem még korai lenne a leesés,hisz 15-e majd csak vasárnap lesz,az 4 nap még.nem tudom,sajna én sem értek hozzá jobban.
2012. jan. 11. 14:20
 52/94 A kérdező kommentje:
én szerintem is korai a leesés ha arra gondolsz,hogy menszesz közelegne!!szerintem még nem menszesz közeleg!!vagy te nem így értetted??menszeszkor szokott leesni!!annak a reggelén!!te mikor fogsz tesztelni??
2012. jan. 11. 14:28
 53/94 anonim ***** válasza:
jaja,én is a mensis leesésre gondoltam.tesztelni?hát az jó kérdés.szerintem majd csak jövő 7 közepe felé,elöbb nem.én nem tudom ikorra nem várjam.a múlt mensim 38 napos volt.ha azt veszem alapul akkor majd csak 2 7 múlva esedékes,de jan 2-3-4-én volt pém,ha onnan számolok 14 napot(luterális szakasz),akkor viszont jövő szerda környékén kéne nem megjönni.ugyhogy ez a nagy kérdés,hogy mikor.még jeleket sem észlelek magamon,fiamnál fájt nagyon a mellem.
2012. jan. 11. 14:44
 54/94 A kérdező kommentje:
ne aggódj!!én se érzek semmit!néha ilyen bele-bele szurkáló érzést a petefészkemnél(de nagyon enyhe meg szinte nem is lehet érezni!tehát nem is veszek róla tudomást!akkor neked 17-én nem kellene,hogy megjöjjön!!még 6 nap!!kb.-ra írtam!!de azért megy a drukk!!ja és nekem volt olyan hónap,hogy minden tünetem volt terhességi és nem voltam terhes!!menszesz tünetek nem minden hónapba jelentkezik nálam!!érted??
2012. jan. 11. 14:57
 55/94 anonim ***** válasza:
igazából nem aggódom.ha akar akkor ugy is megfogann az a kisember odabenn.mondtam is a férjemnek minap,hogy ha most nem akkor majd a következő hónapban,vagy utána sikerül.fiamnál nem mértem hőmet,nem figyeltem naptárat,csak voltunk és szerettük egymást.azt sem tudom hogy akkor milyen hosszúak voltak a ciklusaim.
2012. jan. 11. 16:14
 56/94 A kérdező kommentje:
te ilyen tájt nem éreztél mintha szét akarnál pukkani??vagyis olyan mintha sokáig nem mentél volna pisilni??
2012. jan. 11. 16:16
 57/94 anonim ***** válasza:
nem tudom,olyan rég volt már,3 éve,mikor a fiammal terhes lettem.amire biztos emlékszem az a mellfájdalom.általában mielött meg szokott volna jönni,2 nappal elötte fájni szokott a bal mellem.gondoltam megjön,de mikor már nagyon fájt mind2 és persze nem jött meg,kezdtem gyanakodni.én mindig csak onnan tudtam h beteg leszek,hogy fájt elötte a mellem.naptárat soha nem néztem.most még az sincs h cicifájás elötte,mert az elző mensinél sem fájt,elötte meg még bogyót szedtem,akkor percre pontos volt.
2012. jan. 11. 16:43
 58/94 A kérdező kommentje:
nekem is szokott fájni a mellem de ez se törvényszerű!!nem minden hónapba fáj!!ha fáj (volt olyan hónap hogy már 2 héttel előtte fáj és amikor megjött egy -két nappal enyhült a fájás és akkor már tudtam,hogy megjön!!de most is úgy van,hogy nem fáj!!ezért is nem tudom mi is van!!tehát eked se törvényszerű a mell fájdalom!!igaz??
2012. jan. 11. 17:04
 59/94 A kérdező kommentje:

szia!!az eddig görbém így alakult!!szerinted milyen??és mikor teszteljek??mikorra ne várjam!!köszi előre is!!

[link]

2012. jan. 12. 08:42
 60/94 anonim ***** válasza:
szia.hát eddig szépen alakul,ebből bármi lehet szerintem.a 7végéig biztos várjál,ha esetleg van 10-es érzékenységű teszted akkor azzal próbálkozhatsz,de szerintem még nincs értelme.csak 9 nappal vagy pé után.most nézem,h ugyanakkor volt pé-nk.nekem is maradt a hőm.reggel megijedtem,mert elég rosszul aludtam a gyerek miatt,a kedvem is rossz volt,az első csipogásnál még csak 36,3 volt,máskor olyankor már magasabb szokott lenni,de mire letelt az 5 perc szépen felcsúszott 37-re.most elmegyek főzni,majd fél1 körül leszek,elöbb nem.
2012. jan. 12. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!