A pé-kor felmegy a hő! Tüsző repedéskor le! A pé után hány nappal van a tűszőrepedés és hány napig tart! és honnan lehet tudni, hogy megtörtént?
szia!!mai hőm is feljebb ment!!így se lehet még értékelni a görbémet??na mindegy!!felteszem a görbém vélemény kellene!!
szerinted??írj ha vagy!!
sziasztok!!ma is följebb ment a hőm!!belinkelem,hogy eddig hogyan is álok!!
na szia!!nem tudom most mi van!!remélem valaki tud segíteni!!belinkelem az eddigi hőgörbémet!!
van valami halovány esély??vagy ne reménykedjek!!írjatok!!
szia.
sajnos én nem nagyon értek a görbézéshez,most lesz nekem is az első h vezetem,de szerintem ebből bármi lehet.az hogy ingadozik 1-2 tizedet nemgond,ha az alaphö felett marad.szerintem ne idegeld magadat emiatt,mert csak rosszabb lesz neked.egyébként mióta próbálkoztok?
mi 2 hónapja próbálkozunk.múlt ciklus közepén kezdtem el vezetni a görbét.nekem is akörül volt pé-m.2.-án estefelé iszonyatosan fájta bal petefészkem,szinte kiegyenesedni sem tudtam teljesen ugy görcsölt.ez az én görbém:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!