Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A pé-kor felmegy a hő! Tüsző...

A pé-kor felmegy a hő! Tüsző repedéskor le! A pé után hány nappal van a tűszőrepedés és hány napig tart! és honnan lehet tudni, hogy megtörtént?

Figyelt kérdés
pé-kor petefészkemnél szurkált ebből gondolom,hogy megvolt a pé-m!ez a fájdalom 3 napig tartott!!rá két napra 36,1 mértem utána 36,3 ma meg 36,2!!most akkor mi van??

2012. jan. 5. 10:00
 31/94 A kérdező kommentje:
igen azt tudom!!csak azért is kérdezem mert nem tudom pontosan hogyan kellene alakulnia a hőmnek!!közbe főzők ezért nem biztos,hogy azonnal írok de itt vagyok!!
2012. jan. 6. 13:46
 32/94 A kérdező kommentje:
szia!!mizus??halkan mondom feljebb ment a hőm!!igaz csak 1 tizedet de nálam ez is haladás!!na kíváncsi leszek mi lesz belőle!!netti!!
2012. jan. 7. 08:21
 33/94 A kérdező kommentje:

szia!!mai hőm is feljebb ment!!így se lehet még értékelni a görbémet??na mindegy!!felteszem a görbém vélemény kellene!!

[link]

szerinted??írj ha vagy!!

2012. jan. 8. 11:32
 34/94 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik jan 5-én volt peteérésed, drukkolok hogy ne essen le
2012. jan. 8. 14:00
 35/94 A kérdező kommentje:
szia!!akkor viszont nem jókor voltunk együtt!!így már nem is esélyes!!sajnos!!csak nem is akkor fájt a petefészkem!!így nem értem!!szerinted!!köszönöm a drukkot!!írj!!
2012. jan. 8. 14:12
 36/94 A kérdező kommentje:

sziasztok!!ma is följebb ment a hőm!!belinkelem,hogy eddig hogyan is álok!!

[link]

2012. jan. 9. 09:09
 37/94 A kérdező kommentje:

na szia!!nem tudom most mi van!!remélem valaki tud segíteni!!belinkelem az eddigi hőgörbémet!!

[link]

van valami halovány esély??vagy ne reménykedjek!!írjatok!!

2012. jan. 10. 08:24
 38/94 anonim ***** válasza:

szia.

sajnos én nem nagyon értek a görbézéshez,most lesz nekem is az első h vezetem,de szerintem ebből bármi lehet.az hogy ingadozik 1-2 tizedet nemgond,ha az alaphö felett marad.szerintem ne idegeld magadat emiatt,mert csak rosszabb lesz neked.egyébként mióta próbálkoztok?

2012. jan. 10. 09:10
 39/94 A kérdező kommentje:
kb.5 hónapja próbálkozunk!!azóta vezetem a hőmet!!ti mióta próbálkoztok?? az alaphőm kb.36,5!!csak nem egész ciklustól írom! most mert nem itthon voltam!de valószínű jan.1-jén volt az ovum!!nekem még sosem volt ilyen a görbém!!és a tied milyen??
2012. jan. 10. 09:33
 40/94 anonim ***** válasza:

mi 2 hónapja próbálkozunk.múlt ciklus közepén kezdtem el vezetni a görbét.nekem is akörül volt pé-m.2.-án estefelé iszonyatosan fájta bal petefészkem,szinte kiegyenesedni sem tudtam teljesen ugy görcsölt.ez az én görbém:

[link]

2012. jan. 10. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!