Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A pé-kor felmegy a hő! Tüsző...

A pé-kor felmegy a hő! Tüsző repedéskor le! A pé után hány nappal van a tűszőrepedés és hány napig tart! és honnan lehet tudni, hogy megtörtént?

Figyelt kérdés
pé-kor petefészkemnél szurkált ebből gondolom,hogy megvolt a pé-m!ez a fájdalom 3 napig tartott!!rá két napra 36,1 mértem utána 36,3 ma meg 36,2!!most akkor mi van??

2012. jan. 5. 10:00
 61/94 A kérdező kommentje:
oké!!
2012. jan. 12. 09:54
 62/94 anonim ***** válasza:
képzeld,tegnap olyan feszült voltam,meg ma reggel is.nálam ez a mensi jele szokott lenni.hát remélem hogy nem az.
2012. jan. 12. 15:41
 63/94 A kérdező kommentje:
nálam is az idegeskedés a menszi jele!!én még nem vagyok ideges!!inkább izgatott!!várom a fejleményeket!!
2012. jan. 12. 15:45
 64/94 A kérdező kommentje:
bár nem értem miért volt ilyen későn a pé-m!!szerinted volt pé-m??
2012. jan. 12. 15:46
 65/94 anonim ***** válasza:
sajnos csak abból tudok kiindulni ami a hőgörbéden van,az sajna nem sok,de mivel bejelöltél 3 napot,hogy volt ovufájdalmad,ebből gondolom,hogy akkor elméletileg lehetett,meg mivel a hőd fenn van akkor elméletileg kellett h legyen.szerintem pár nap múlva kiderül ugy is minden.ja meg állandóan ennék,ami megint a mensi jele nálam,de ezek(ingerültség,feszültség,éhség),nálam elötte nap szoktak jelentkezni,szal nem tom.terhestünetnek ezek még koraiak.
2012. jan. 12. 16:21
 66/94 A kérdező kommentje:
ugyan ilyen tüneteim szokott lenni a menszesz előtt nekem is!!!!
2012. jan. 12. 16:35
 67/94 A kérdező kommentje:
ja amit te felsoroltál nekem most nincs!!pedig szokott!!most savanyúságra voltam éhes napok óta és most vett nekem a párom!!de ezt csak úgy megkívántam!!ez még korai lenne tünetnek!!én is tudom!!érted??
2012. jan. 12. 16:37
 68/94 A kérdező kommentje:

szia!!mizus veled??még mindig fent van a hőm 36,8 volt!!szerinted reménykedhetek??

ilyen eddig a hőgörbém!!

[link]

írj ha vagy!!

2012. jan. 13. 07:49
 69/94 anonim ***** válasza:

nekem ilyen: [link]

kicsit fájt reggel a hasam alja,remélem nem akar megjönni.most nézem,hogy te már a 31. napon vagy.hány naposak szoktak lenni a ciklusaid?ja én meg édeset ennék folyton,olyan édességhiányom van,de ez betudható annak,hogy megvontam a cukrot,csak amennyi nagyon muszáj,mondjuk ételbe,azt eszem,de a teát édesítővel iszom csak,és nálam az nagy cukorforrás.ugyhogy lehet h ez miatt ennék folyton édeset.

2012. jan. 13. 09:34
 70/94 A kérdező kommentje:
szia!!figyi már nem mintha annyira értenék a görbékhez de nem lehet beágyazódás??azért eset a hőd??csak úgy kérdem!!!amúgy átlagosan 32 naposak a ciklusaim!!a ciklus.hu szerint meg szerintem is!!csak nem akartam veled vitatkozni!!ha csak az utóbbi 4 hónapot vesszük is 31,32 naposak!!érted ugye hogyan írom??az utolsó menszim első napja dec.14-én volt!!tehát szerintem 15-én meg kellene jönnie!szerinted??
2012. jan. 13. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!