Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A pé-kor felmegy a hő! Tüsző...

A pé-kor felmegy a hő! Tüsző repedéskor le! A pé után hány nappal van a tűszőrepedés és hány napig tart! és honnan lehet tudni, hogy megtörtént?

Figyelt kérdés
pé-kor petefészkemnél szurkált ebből gondolom,hogy megvolt a pé-m!ez a fájdalom 3 napig tartott!!rá két napra 36,1 mértem utána 36,3 ma meg 36,2!!most akkor mi van??

2012. jan. 5. 10:00
 71/94 A kérdező kommentje:
haho itt vagy??valami rosszat mondtam??vagy most mi van?
2012. jan. 13. 11:16
 72/94 anonim ***** válasza:
szia.vagyok,csak ált 10 után már nem vagyok gép elött mert főzök és ilyen körül érek vissza.képzeld egész délelött tompán görcsöl a hasam alja és persze most is.szerintem meg fog jönni a napokban.
2012. jan. 13. 12:55
 73/94 A kérdező kommentje:
nekem nem görcsöl csak feszül az alhasam!!olyan furán és nem is állandóan!!mit szólsz a görbémhez??mikor teszteljek???szerinted??
2012. jan. 13. 13:05
 74/94 anonim ***** válasza:
máskor is szokott elötte feszülni neked?hát szerintem holnap vagy holnapután ha gondolod reggeliől tesztelhetsz,már szerintem mutatna vmit,ha van.
2012. jan. 13. 13:15
 75/94 A kérdező kommentje:
nem is tudom megmondani!!és ez őszintén mondom!bár az biztosan tudom,hogy amikor meg akar jönni volt már rá példa,hogy leültem és feszült az egész alhasam!!lent lehetett a méhszájam??bocs ha hülyeséget írok ,kérdezek!!
2012. jan. 13. 13:33
 76/94 anonim ***** válasza:
hát szerintem ebből mensi lesz nálam.időnkként úgy begörcsöl,hogy már fáj rendesen.ha most megjön akkor veszek lh tesztet.egyébként nekem van itthon egy terhestesztem,de még nem szeretném elhasználni,főleg ezzel a tünettel,majd ha holnap sem jön meg és még mindig görcsölök akkor esetleg vasárnap,vagy hétfőn.
2012. jan. 13. 14:14
 77/94 A kérdező kommentje:
hát remélem nem jön meg!!én mindig aznap görcsölök tehát nem egy nappal előtte!!meg reggel leesik olyankor a hőm!!neked hány napos a ciklusod??meg nem is zuhant nagyot!!
2012. jan. 13. 14:23
 78/94 anonim ***** válasza:
épp ez az,hogy nem tudom,hogy hány napos a ciklusom.most hagytam abba a gyógyit és kicsit szétesett a ciklusom.az előző 38 napos volt,és a 20-25. napig pecsételtem.és az előző mensim elötti napon is görcsöltem,másnap akkor meg is jött.viszont akár lehet nálam ez beágyazódás is,mert 10 napja pont voltunk együtt,és kb 10 nappal együttlét után van beágyazódás.de beleélni magam nem akarom,múlt ciklusban is csalódtam,mikor azt hittem,hogy a barnázás beágyazódás,de nem az volt,csak közti vérzés.ugyhogy most várok.majd kiderül,de ha megjön akkor sem bánkódok,majd legközelebb sikerül :)
2012. jan. 13. 15:59
 79/94 A kérdező kommentje:
én is azért kérdeztem az előbb tőled nem-e lehet beágyazódás!!és azért eset a hőd!!a gyógyszer után állítólag könnyebb teherbe esni!!legalább is itt rengeteget olvastam ilyenről!!akkor már neked se sok van ebből a ciklusból!!
2012. jan. 13. 16:04
 80/94 anonim ***** válasza:
szia.mizujság van?remélem nem jött meg neked.eddig nálam sem jelentkezett,de a görcsölés még mindig van,hőm most ugyanannyi mint tegnap(36.8).
2012. jan. 14. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!