A pé-kor felmegy a hő! Tüsző repedéskor le! A pé után hány nappal van a tűszőrepedés és hány napig tart! és honnan lehet tudni, hogy megtörtént?
ez a múlt ciklus,de ez csak fél.és itt még nem 5 percig,hanem csipogásig mértem a hőmet,a mostaninál már 5 percig mérek.
szia!!na nekem most zuhanó repülést csinált a hőm!!így már nem tudom mi van!!de már nem is izgat!!majd holnap kiderül,hogy feljebb-e megy vagy ma megjön!!bár még nem kell megjönnie mert még csak a 29 ck-n vagyok és ciklusom 32-33 napos!!ez egy átlag!!
ilyen most a görbém!!
én már nem is reménykedek!!de azért értékelnéd!!!
hu,tényleg jól leugrott a hőd.nekem lassan araszol felfele,megint ugrott egyet.hát remélem fenn is marad.
nekem nem tudom mikor kéne nem megjönie.ez a 2 ciklusom mióta nem szedek gyógyszert.az első 38 napra jött meg,de remélem ez nem várat magára annyit még,h kiderüljön mi van,de számításaim szerint jövő hét közepe körül kéne majd nem megjönnie.
egyik kérdésnél pont erről a pisilni felkelek dologról olvastam egy választ.ott írta a csaj,hogy ha utána visszaalszol akkor nincs semmi gond.vagyis ha visszaaludtál akkor lehet figyelembe vehető az érték,de aztán nem tudom.mondjuk én sokszor felkelek éjjel,mert a fiam vándorlós típus és mellémkucolja magát és sokszor felébreszt.
bocs h eddig nem írtam,csak épp főztem utána meg a gyereket altattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!